Marián Hornyák to už nevydržal a sfúkol súťažiace za outfity: Uhádnete, čo skritizoval?

Porotcovia Ema Fajnor a Marián Hornyák v ikonickej relácii Nákupné maniačky hodnotia v prvom rade finálne outfity našich súťažiacich. Svoj názor však hovoria aj na ich šatníky a taktiež na stylingy, v ktorých na nakrúcanie prídu. V dnešnej časti sa už Marián nezdrží a outfity dvoch súťažiacich sfúkne. Kvôli čomu?

Mnohé súťažiace, ktoré sa v Nákupných maniačkach prezentujú, obľubujú krátke sukne či crop topy. Na tom by nebolo nič zlé, pretože aktuálna móda je plná vyzývavejších kúskov a tak dievčatá ukazujú, že kráčajú s trendami. Často sa však stáva, že skombinujú všetky vyzývavé kúsky naraz a vo výsledku sú tak viac vyzlečené než oblečené. Výnimkou nebude ani dnešná časť, v ktorej si outfity dvoch dievčat vezme na paškál Marián Hornyák. "Už mám vystihujúcu frázu na Nikol - vždy málo látky! Vždy je to podľa mňa príliš odhalené, tak zbytočne. Akože...sexi, pekné, môžeš si to dovoliť, ale niečo tam stále chýba. Naopak, máme tam možno navyše klobúk," povie na margo Nikolinho outfitu, ktorý sa skladal z úsporných šiat, vysokých sandálok, kabelky a klobúka.

NM 2023 - Nikol Zdroj: TV JOJ

NM 2023 - Veronika Zdroj: TV JOJ

​Oveľa viac látky na sebe nebude mať ani Veronika. K mierne predĺženej košeli si totiž obliekla len pančušky a čižmy. "Baby, ja viem, chcete byť sexi. Vyzeráte super, ale ako netreba to preháňať. Za mňa toto je už viac než ultra mini. Naozaj ti chýba spodný diel oblečenia," podotkne porotca. Otázka preto znie, aká miera nahoty je v outfite akceptovateľná a vkusná? "Vkusná a štýlová. Obliekame sa, aby sme sa zahalili. Ak chce niekto ukazovať telo, tak sa nemusí predsa obliekať. Aj tu platí rovnováha, vkus a samozrejme aj spoločenské normy, príležitosť a prostredie," vysvetlil Hornyák. Nad prvoplánovou nahotou láme palicu aj Ema. "Aj element nahoty má v outfite svoje miesto, ale treba ho premyslieť rovnako ako kus oblečenia," myslí si tmavovláska.


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!