Odvážny mejkap od Ilony sme už v Maniačkach videli: Aha, KTO je jej vernou klientkou!

V pätici súťažiacich, ktoré tento týždeň v ikonickej relácii Nákupné maniačky skladajú svoje outfity na tému Pracujúce dievča, je aj extravagantná vizážistka Ilona. Nuž, a podľa toho čo dnes prezradí, sú poriadne odvážne aj jej klientky. Najmä jedna, ktorú sme už v tomto programe videli!

V stredu sa do obchodov s rozpočtom 400 eur vyberie vizážistka Ilona, ktorá sa za dve hodiny bude musieť obliecť na tému Pracujúce dievča. Ako toho zadanie pojme a ako bude vyzerať jej finálová úprava, zaujíma nielen jej súperky a porotcov, ale aj diváčky. Rodená Ruska totiž od pondelka púta pozornosť svojimi mejkapovými kreáciami, na ktoré by odvahu nemal hocikto. A tak niet divu, že jej klientela zrejme tiež nebude hanblivá. Potvrdia to aj jej slová v stredajšej časti. Jej vernou zákazníčkou je totiž niekto, koho sme už v Maniačkach videli! "Predtým ste už videli Slaytiiinu a ona mala na sebe môj mejkap. To boli moje práce a dúfam, že sa vám páčili," povie Ilona.

NM 2023 - Slaytiiina Zdroj: TV JOJ

​Vizážistka a influencerka nepúta pozornosť len svojím mejkapom, ale aj tým, že nosí parochne. V jej prípade však nejde o snahu byť iná za každú cenu. Má to svoj skutočný dôvod. "Pred dvoma rokmi som spadla z koňa...možno ste si všimli, že nosím parochne. To je kvôli tomu, že som mala úraz hlavy," vysvetlí v Maniačkach. Ako sa jej podarí obliecť na tému Pracujúce dievča?


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!