Maniačky budú veľmi milo prekvapené: Nová téma im dá takmer neobmedzené možnosti!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň. Opäť uvidíme novú päticu súťažiacich, ktorá bude svoje outfity skladať na novú tému. Keď si ju v pondelok z úst porotcov vypočujú, budú veľmi milo prekvapené!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Erika, Helena, Veronika, Elena a Evelina. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby očarili nielen svoje súperky, ale aj porotcov Mariána Hornyáka a Emu Fajnor. Práve oni dievčatám prezradia aj znenie tohtotýždňového zadania. "Vítam novú päticu súťažiacich v tomto týždni Nákupných maniačok. My by sme vám s Mariánom radi predstavili tému, ktorá je za nás veľmi pekná, kreatívna a zameraná na to, ako svoje oblečenie nastylujete," naznačí Ema.

NM 2023 - Asymetria tema tyzdna Zdroj: TV JOJ

​Marián súťažiacim nielenže povie, ako sa téma volá, ale im aj podrobne vysvetlí, ako ju majú splniť. "Vašou témou je: vytvoriť asymetrický look. To znamená, že asymetria bude tá mantra, ktorú budeme opakovať celý týždeň. Čo to v praxi znamená? Buď si kúpite kúsok, ktorý je asymetrický, napríklad, budete mať jedno rameno odhalené, druhé bude mať rukáv. Rôzne asymetrické strihy sukien, jeden koniec je dlhší, druhý je kratší, vpredu kratšia, vzadu dlhšia. Rôzne výrezy, výstrihy, crop topy. Dnes naozaj v tých obchodoch sa dá nájsť všeličo. Ak by ste aj niečo nenašli, čo by vám vyhovovalo, tak si viete docieliť takýto look aj stylingom. Zapnete si niečo nakrivo, dáte si iba jednu náušnicu, dáte si šál iba na jednu stranu a podobné grify, ktorými sa to dá veľmi efektne docieliť. Každopádne vám držíme palce a tešíme sa na vás vo finále," povie Hornyák. Ako sa súťažiacim podarí s témou popasovať?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!