Nová téma v Maniačkach bude veľmi aktuálna: Nákupy potešia najmä milovníčky luxusu!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň. Opäť uvidíme novú päticu súťažiacich, ktorá bude svoje outfity skladať na novú tému. Tá bude naozaj veľmi aktuálna, pretože sa ideálne hodí do súčasného chladného a sychravého počasia!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Denisa, Zuzana, Monika, Iva a Monika. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby očarili nielen svoje súperky, ale aj porotcov Mariána Hornyáka a Emu Fajnor. Práve oni dievčatám prezradia aj znenie tohtotýždňovej témy. "Vítam vás v novom týždni v Nákupných maniačkach. Tohtotýždňová téma, ktorú sme si s Mariánom pre vás pripravili, sa bude týkať jedného konkrétneho materiálu, ktorý bude podmienkou, aby bol súčasťou vášho súťažného outfitu. Týmto materiálom a témou je Umelá kožušina," povie Ema a súťažiace poriadne prekvapí.

NM 2023 - téma Kozusina Zdroj: TV JOJ

​Aké konkrétne prevedenie tohto zadania si porota predstavuje, vysvetlí podrobne Marián. "Myslím si, že báječná téma. Teraz by sa mimoriadne hodila aj Eme, lebo v štúdiu máme ukrutnú zimu. A aj toto nás trošku inšpirovalo. Takže, vám chceme dopriať do vašich šatníkov takéto kožušinové kúsky. Snažte sa využiť celé spektrum. Dnes dostanete umelú kožušinu v najrôznejších dĺžkach, vlasoch, štruktúrach, farbách, na najrôznejších kusoch odevov, ale aj doplnkov. Neznamená to, že váš outfit má obsahovať len jeden takýto kúsok. Kľudne, keď sa vám podarí, vkusne skombinovať aj dva, tri kúsky. Kabelku s kožuchom, čiapku...proste naozaj máte úplne otvorené ruky, nohy a celé telá. Príjmite kožušinu so všetkým, čo k tomu patrí. My vám držíme palce a vidíme sa v piatok vo finále," doplní Hornyák. Ako sa súťažiacim podarí popasovať s touto témou?


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!