Ako oživíte aj ten najnudnejší outfit? Stačí TÁTO vec a budete ako z módneho časopisu!

Ikonická relácia Nákupné maniačky sa vráti na JOJku aj s novými časťami už 22. januára. Skráťte si čakanie na premiérové epizódy a inšpirujte sa vo svojich outfitoch tipmi od porotcov Mariána Hornyáka a Emy Fajnor!

Štýl a vkus sú veľmi individuálne záležitosti a sú otázkou subjektívneho pohľadu. V ikonickej relácii Nákupné maniačky sme mali možnosť vidieť to týždeň čo týždeň. Existujú však nepísané pravidlá či tipy, ktoré môžu expresne vylepšiť náš štýl. A takýchto inšpirácií sme mali v jesennej sezóne hneď niekoľko. "Farebné kabelky sú obrovským požehnaním do každého outfitu. Aj do toho najnudnejšieho. Takáto kabelka vie urobiť veľa rozruchu, veľa pozornosti a dať mu nejaký výraz," vysvetlil v Maniačkach Marián Hornyák.

NM 2023 - farebne kabelky Zdroj: TV JOJ

​Rovnakú službu môžu vo vašich outfitoch urobiť aj farebné topánky. Nebojte sa preto pri nákupoch, možno aj v aktuálnych výpredajoch, siahnuť po takzvaných prskavkách. "To isté platí aj pri topánkach. Kúpim si zelené čižmy? Mnoho žien to urobí a potom doma lamentujú, lebo nevedia, čo s tým. K čomu to budem nosiť a s čím to budem kombinovať? To je presne taký kúsok, taká prskavka, ktorú si môžete dať úplne skoro k hocičomu. Nebude sa to hodiť k ničomu a to je možno práve ten kontrast a ten vyvažujúci prvok, ktorý úplne nudné a obyčajné veci vie posunúť niekde na fashion level," doplnil porotca.

NM 2023 - farebne topanky Zdroj: TV JOJ


Sledujte ikonické Nákupné maniačky opäť od 22. januára na JOJke!