Pánsky týždeň príjemne prekvapil tvorcov aj porotu: TÚTO vec vôbec nemuseli riešiť!

Ikonická relácia Nákupné maniačky sa tento týždeň po pauze vrárila späť na JOJku a to so špeciálnym pánskym týždňom. Svoje súťažné outfity na tému Old Money v ňom skladali páni, ktorí nám ukázali rôzne pohľady na pánsku módu. Aktuálne vydanie však nebolo špecifické len v tom, že v ňom nakupovali muži, ale aj niečím iným. A to porotu i tvorcov veľmi príjemne prekvapilo!

V relácii Nákupné maniačky tento týždeň skladali svoje súťažné outfity Samuel, Denis, Matej, Bystrík a Nathan. Každý z nich bol iný, mal svoj špecifický vkus a tak sme mali možnosť vidieť päť rozdielnych pohľadov na pánsku módu. Všetci veľmi dobre poznáme známe heslo - sto ľudí, sto chutí. A kým niektoré kúsky sa páčili viacerým, iné veľa pochvaly nezožali. Platilo to nielen u divákov, ale aj medzi chalanmi. Diametrálne odlišné od týždňov, v ktorých súťažia dámy, však bolo to, že aj keď sa nie všetci dokázali stotožniť so šatníkmi svojich súperov, navzájom sa nezhadzovali a neposmievali sa zo seba. Zo skúseností totiž vieme, že maniačky k sebe také tolerantné a prajné nebývajú často.

NM 24 - pansky tyzden Zdroj: TV JOJ

​Už počas nakrúcania si to okamžite všimli aj tvorcovia a porota. Nuž, a práve Ema Fajnor a Marián Hornyák vďaka nadhľadu chalanov nemuseli vôbec riešiť jednu vec. "V štábe hovorili, aj režisér, že toto je jeden z najlepších týždňov, čo sme kedy mali. Strašne boli super tí chalani. Asi je to fakt iné točiť furt s babami a s chalanmi. Napríklad, ja s Mariánom neúmyselne, ale v rámci zachovania nejakej férovosti, sa tak trochu vyhýbame účinkujúcim v čase pred finále, aby sa nestalo, že teraz budem na nejakú milá, usmejem sa alebo poviem, že: Modrá ti ide k očiam, a bude z toho dráma. Že som nejakú pochválila. Toto sme s tými chalanmi nemuseli riešiť. Oni majú v paži, oni si to prišli užiť. Nemajú medzi sebou drámu. Páčilo sa mi to a bolo to osviežením," povedala Ema v reportáži Eriky Barkolovej pre Top Star. Pánsky týždeň si pochvaľoval aj Marián. "Bol to bláznivý týždeň, ale pozitívny. Je tam veľa pozitívnej energie. Chalani sú prajnejší ako baby. V minulej sezóne sme mali možno jeden naozaj prajný týždeň s babami, tak túto sezónu začíname hneď s takýmto pozitívnym týždňom," doplnil.


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!