Súperky sa pustili do Jany pre zanedbané kúsky v šatníku: Aha, aké im dala vysvetlenie!

Je za tým lenivosť či zaneprázdnenosť. V utorkovej epizóde Nákupných maniačok sa na brázdenie obchodov vybrala blondínka Jana. Kým ona skladala svoj súťažný outfit, jej súperky si prezerali jej šatník. A boli nemilo prekvapené. Na poličkách totiž našli niekoľko špinavých, zaprášených či zanedbaných kúskov!

Súťažné outfity na tému Rolák teto týždeň v Nákupných maniačkach skladajú Júlia, Jana, Natália, Erika a Simona. Ako druhá sa do obchodov vybrala známa blondínka Jana, ktorá ale svojim šatníkom súperky trochu sklamala. Vo svojej zbierke mala totiž niekoľko kúskov, ktoré ich zarazili. "Rozstrapkaná kabelka v módnej šou naozaj nemá miesto," povedala Simonka o zničenej značkovej kabelke, ktorá bola na poličke. Navyše, bola pokrytá vrstvou prachu. "Cítila som sa trošku zmätene. Neviem, čo si mám o tom myslieť. Myslím si, že naozaj každý si vie nájsť chvíľočku na vyčistenie kabelky alebo iných vecí," zhodnotila Júlia. Dievčatá prekvapilo aj to, že na mnohých kúskoch mala ešte visačky s cenovkami. "Nosiť oblečenie s visačkami...to už je trochu menší trapas," skonštatovala Natália. "Ak zistím, že po skončení šou pôjde tie veci vrátiť do obchodov, tak u mňa veľmi klesla," rozčertila sa Simonka. Najzmiešanejšie pocity však mali v športovej sekcii šatníka. Na jedných šortkách totiž našli záhadné hnedé fľaky. "Poviem to narovinu...vyzeralo to ako bobek," povedala Erika.

NM 24 - zaprasena kabelka Zdroj: TV JOJ

NM 24 - spinave sortky Zdroj: TV JOJ

NM 24 - visacky Zdroj: TV JOJ

​Maniačky s týmito záležitosťami Janu konfrontovali počas finále a chceli od nej vysvetlenie. Visačky odôvodnila tým, že má veľa oblečenia, z ktorého ani nestihne cenovky odstrihnúť a vynosiť ho. Nedostatok času použila ako argument aj v otázke zaprášenej kabelky. "Tú kabelku už vôbec nenosím a ten prach...to sa ospravedlňujem, lebo to som ani nestíhala. Dôjdeš domov unavená, nestihneš to a nie, aby som to ešte čistila," bránila sa Jana. "Jani, za mňa je to výhovorka. Každý máme aspoň päť minút čas namočiť tú handru a utrieť tú kabelku," povedala Erika rázne. "Na základe tohto si myslím, že Janka je trochu lenivá. Ja mám tiež dve deti a takéto veci...na toto si nájdem vždy čas," myslí si Simonka. "Ak by som ti dala nejakú radu...ja by som sa o nejaké tie kúsky viac starala," odporučila tmavovláska. Nuž, sto ľudí, sto názorov...


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!