Toto sme ešte v Maniačkach nemali: Súťažiace budú riešiť pikantnú tému a aha, čo urobia!

Aktuálny týždeň patrí v Nákupných maniačkach téme Rolák. S jeho použitím svoje outfity skladajú Júlia, Jana, Natália, Erika a Simonka. Ako štvrtá sa dnes predstaví tmavovlasá misska a kým ona bude ukazovať svoj šatník, jej súperky budú rozoberať pikantnú tému!

Štvrtý deň je v Nákupných maniačkach momentom, keď sa to celé zvykne "lámať". Súťažiace sa už trošku poznajú a tak si často nedávajú servítku pred ústa. Navyše, úraduje aj únava. Toto všetko spôsobuje, že ku koncu týždňa bývajú dámy nielenže kritickejšie, ale aj úprimnejšie. Nuž, a dnešná časť bude toho dôkazom. Keď sa na obligátnej kávičke začnú dievčatá baviť o únave, Simonka poriadne zaperlí. "Kto je unavený, nech uteká na botox. Bude vyzerať stále fresh," poradí diváčkam.

Celá debata sa však zrazu začne vyvíjať veľmi bizarným smerom. Jana nadhodí otázku, čo má ktorá upravené alebo napichané. Všetky sa zhodnú na tom, že pondelková Júlia má určite urobené silikóny. A hoci im bude tvrdiť opak, nebudú jej veriť. "Ja som najprv neverila, že Julka má svoje prsia prirodzené. Má krásnu postavu, ženské tvary, úzky driek...a, že taká kočka má také objemné prsia, to je naozaj rarita," skonštatuje Simonka. Aby sa súperky presvedčili, že im neklame, Julka im dovolí, aby to skontrolovali aj, ako sa povie, senzoricky. Až, keď si jej prednosti chytili, zistili, že má naozaj pravdu a žiadny implantát v jej poprsí necítia. "Ja mám naturálne a dúfam, že nebudem musieť ísť na plastiku. Okrem pier zatiaľ som si nič nedala napichať alebo urobiť. Akože, pôjdem, veď vyskúšam, prečo nie? Ale momentálne mi to netreba," vysvetlí Júlia. K upraveným prsiam sa prizná aj Natália a rovnaký "senzorický test" prezradí aj Janu.

NM 24 - silikony Zdroj: TV JOJ


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!