Súperky ostro skritizujú Barborin šatník: Jedna módna pohroma za druhou, odkážu jej!

V stredu sa v Nákupných maniačkach vyberie na lov súťažného outfitu študentka Barbora. Kým bude hľadať ideálne oblečenie na rande naslepo, súperky si budú prezerať jej šatník. A, veru, nenechajú na ňom ani nitku suchú!

V ikonickej relácii Nákupné maniačky tento týždeň skladajú svoje outfity na tému Rande naslepo Dominika, Laura, Barbora, Andrea a Sophia. Ako tretia pôjde do obchodov študentka Barbora, ktorá bola k svojim súperkám poriadne kritická. O to viac boli zvyšné dámy zvedavé na to, aké poklady ukrýva vo svojom šatníku. "Prvý dojem zo šatníka bol taký...ani neohúri, ani neočarí. Taký adekvátny osemnásťročnej babe," zhodnotí Andrea.

NM 24 - Barborin satnik Zdroj: TV JOJ

​Azda najviac sa v Barborinom šatníku rozohní Sophia. Tá sa bude pri pohľade na viaceré kúsky doslova chytať za hlavu. "Toto je pre mňa čistá módna katastrofa. Ja nemôžem kožené legíny, úzke, obtiahnuté. Nechcem ju teraz uraziť, ale na jej postavu podľa mňa nie. Pre mohutnejšie ženy by podľa mňa ani nemali vyrábať také väčšie čísla z tohto," povie na margo koženkových legín v telovej farbe. "Nech sa neurazí, ale na jej postavu by som takéto niečo nemala vôbec v šatníku. Ani toto na jej postavu vôbec nie," doplní ju Dominika a vytiahne skrátený čipkovaný korzet. "Ani na hocijakú postavu toto podľa mňa," podotkne Sophia. "Pripadá mi veľmi vulgárny. Že chceš na seba upútať, dáš si ešte červený rúž a ideš. Mne to príde, že chceš vyzerať strašne luxusne, že máš čipku, ale...," dodá Laura. Ako sa bude Barbore dariť pri skladaní súťažného outfitu? Podarí sa jej súperky ohúriť alebo dostane studenú sprchu?

NM 24 - Barborin satnik Zdroj: TV JOJ


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!