Skladáte svoje outfity prevažne zo základných kúskov? TAKTO im dodáte poriadny šmrnc!

Základné kúsky sú v našich šatníkoch nesmierne dôležité, pretože ich dokážeme skombinovať takmer s hocičím. Dalo by sa povedať, že sú to akési piliere, na ktorých postavíme akýkoľvek outfit. Pri ich nosení si však treba dávať pozor na jednu dôležitú vec!

V ikonickej relácii Nákupné maniačky často vidíme, že súťažiace skladajú svoje outfity zo základných kúskov. Taktiež sa v hojnom počte nachádzajú aj v ich šatníkoch. Na tom by nebolo nič zlé, pretože sú piliermi obliekania, no ak skombinujeme viaceré základné kúsky dokopy a ničím ich neozvláštnime, pôsobí to nudne. "Ja úplne chápem, keď sú baby naučené zo sociálnych sietí, z telky alebo od hocikiaľ, nosiť základné kúsky. Základné kúsky sú strašne dôležité, ale ozaj sú iba tými základnými a potrebujete mať nejaké výrazné veci. Napríklad, kebyže mám toto tričko bez okuliarov, tak sama sebe vynadám, že vyzerám ako v domácom oblečení. Ale to okuliare to povyšujú, dávajú tomu nejaký názor a ukazujú tomu človeku, čo ma vidí, do akej línie outfitu alebo prejavu to má zaradiť," vysvetlila Ema Fajnor v jednej z tohtotýždňových epizód.

NM 24 - basic kusky Zdroj: TV JOJ

​Príkladom ako môžu aj naozaj krásne základné kúsky pôsobiť nudne, bola, napríklad, aj Barbora. "Barborine outfity za mňa prezentujú nejakú upravenosť, ale tam to končí. Je to naozaj ako také z katalógu...bez nejakého názoru, bez farby. Neurazíš, keď tak prídeš do roboty, ale nepoviem si, že: Wau, tá je super oblečená," zhodnotila porotkyňa. "Pritom tomuto outfitu chýba naozaj veľmi málo," doplnil Marián. "Áno, možno farebná kabelka a bolo by to," dodala Fajnor. Ak teda používate vo svojich outfitoch základné kúsky, nikdy ich nezabudnite doplniť výraznými topánkami, kabelkami, šperkami či pokrývkami hlavy.


Sledujte ikonickú reláciu Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!