Je alebo nie je TOTO kabát? Porota vyriešila módnu dilemu: Splnila vlastne Lucia tému?

Súťažiace v ikonickej relácii Nákupné maniačky tento týždeň skladali svoje outfity na tému Kabát s opaskom. A hoci definícia kabáta je pomerne jednoznačná, Luciin styling v piatok vyvolal jemné pochybnosti. Maniačky sa totiž nevedeli zhodnúť na tom, či si kúpila kabát alebo sako.

Tento týždeň v ikonických Nákupných maniačkach skladali svoje outfity Diana, Frederika, Iveta, Stella a Lucia. Za dve hodiny a s rozpočtom 400 eur mali za úlohu obliecť sa na tému Kabát s opaskom. Ako posledná sa vybrala do obchodov Lucia, ktorá nohavicový kostým doplnila výrazným červeným kabátom, ktorý stiahla čiernym opaskom. Keď však vyšla na mólo, jej súperky mali pochybnosti, či splnila tému. "Ja by som ti na to ešte obliekla kabát. Mne to trošku pripadá, že je to na kabát dosť tenšie," povedala Stella.

NM 24 - Lucia kabat Zdroj: TV JOJ

​Aj samotná Lucia priznala, že si nebola istá, či sa vlastne obliekla podľa zadania. "Tiež sa musím priznať, že keď sme to kupovali, bola som zmätená, či je to sako alebo kabát. Ale teraz mám výhovorku, že Žany povedala, že je to kabát," zasmiala sa. "Pri prvom pohľade som si aj ja hovorila, či to nie je len hrubšie sako," zamyslela sa Iveta. Jednoznačnú odpoveď sa dámy dozvedeli počas finále, keď prehovorila porotkyňa Ema Fajnor. "Ako sa tak na vás pozerám, tak vidím, že každá z vás dodržala tému. Čo napriek tomu, že každý týždeň je tá téma zadaná, tak nie úplne každá nákupná maniačka to zvláda. Takže vás za toto chválim," zhodnotila Ema.

NM 24 - téma Kabat s opaskom Zdroj: TV JOJ


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!