Richard sa v Maniačkach ukáže bez štipky mejkapu: Spoznali by ste ho takto na ulici?

Súťažiaci Richard sa v ikonickej relácii Nákupné maniačky od pondelka prezentuje nielen netradičnými outfitmi, ale aj výrazným mejkapom a hustými umelými mihalnicami. V dnešnej časti sa ukáže kompletne odlíčený a mnohým diváčkam a divákom padnú sánky!

Ako tretí sa tento týždeň v Nákupných maniačkach vyberie do obchodov vizážista Richard. Aj on sa bude musieť popasovať s témou Emily in Paris a obliecť sa za dve hodiny a s rozpočtom 400 eur tak, aby ohúril súperky i porotu. Ako sa mu to podarí, uvidíte v dnešnej časti, no môžeme prezradiť, že minimálne s topánkami to také ľahké mať nebude. Košičan má totiž nohu vo veľkosti 44 a zohnať slušivú, ideálne dámsku, obuv bude tvrdý oriešok.

NM 24 - Richard Zdroj: TV JOJ

​Taktiež uvidíte veľkú zmenu v Richardovom mejkape. Od pondelka sme ho totiž mali možnosť vidieť len s hrubou vrstvou líčidiel a s hustými umelými mihalnicami. Keď ho však zoberie do parády naša vizážistka Júlia Švehlová, udejú sa veci. Najskôr ho ale bude musieť kompletne odlíčiť. A pri pohľade na jeho tvár bez nánosov šminiek asi mnohým padnú sánky. Richard je totiž bez farbičiek úplne iný človek. Nielenže mu to omnoho viac svedčí, ale mu aj viac vyniknú oči. Spoznali by ste ho takto na ulici?

NM 24 - Richard Zdroj: TV JOJ


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!