Táto téma by potešila každú milovníčku módy: Nákupné maniačky budú jasať od šťastia!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň. Opäť uvidíme novú päticu súťažiacich, ktorá bude svoje outfity skladať na novú tému. Zadanie, ktoré dostanú od poroty, bude naozaj skvelé a potešilo by azda každú milovníčku módy a nakupovania!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Nikoleta, Lucia, Vanessa, Lucia a Sára. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby získali čo najviac bodov nielen od svojich súperiek, ale aj od porotcov Mariána Hornyáka a Emu Fajnor. Práve oni im prezradia aj znenie tohtotýždňovej témy. "Vítam naše tohtotýždňové súťažiace. Som nesmierne rada, že ste nabrali odvahu a prihlásili sa do našej relácie. Ja vás idem okamžite v blesku zavaliť tohtotýždňovou témou. Tá znie: Výpredaje," povie súťažiacim Ema Fajnor.

Marián Hornyák vysvetlí, ako si predstavuje splnenie zadania. "Výpredaj bude na vás kričať zo všetkých výkladov a samozrejme obchody ponúkajú veľké množstvo všetkého, čo zostalo za celú sezónu. Vašou úlohou je vyskladať si outfit naozaj bohatý, tvorivý. Nebojte sa. Chceme vidieť plné tašky, lebo ten výpredaj vám ponúka oveľa väčšiu škálu a možnosti ako minúť rozpočet, ktorý na to máte. Jednou z podmienok bude - kúpiť čo najviac kúskov. Ale nebude to podmienka na výhru. To znamená, že nevyhrá automaticky tá z vás, ktorá si kúpi najviac kúskov," podotkne porotca.

NM 24 - tema Vypredaje Zdroj: TV JOJ

​Zároveň aj súťažiace upozorní na to, aby nekupovali zbytočne veľa kúskov len preto, že sa to od nich očakáva. "Nechceme vidieť na sebe tri svetre len preto, že máte nakúpiť čo najviac. Celé to, samozrejme, musí dávať zmysel. Musí to byť vystavaný, módny, inšpiratívny a atraktívny outfit, aký možno len tak bežne naše súťažiace nemajú možnosť si nakúpiť, lebo tie ceny sú vyššie. Máte v podstate dvojnásobný rozpočet. Nakupujte a vidíme sa vo finále," doplní Hornyák. Ako sa súťažiacim podarí popasovať s touto témou?


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!