Je vám akási povedomá? Nikoleta už v Maniačkach súťažila: Pamätáte si jej finálny outfit?

Súťažiace v ikonickej relácii Nákupné maniačky tento týždeň skladajú svoje outfity na tému výpredaje. Ako prvá sa do obchodov vybrala tmavovláska Nikoleta, ktorá bola určite mnohým diváčkam a divákom akási povedomá. A pravdou je, že ju skutočne môžete poznať, pretože sa objavila v predošlej sérii Nákupných maniačok!

Tmavovláska Nikoleta poňala tému Výpredaje po svojom a vyskladala si bielo-béžový outfit s čiernymi doplnkami. Porota ho ohodnotila ako nudný či mdlý a príliš ohúrené neboli ani jej súperky. Pri udeľovaní bodov pomerne šetrili a dostala od nich len 27 bodov. Samotná súťažiaca však bola so svojím finálnym outfitom nadmieru spokojná.

NM 24 - Nikoleta outfit Zdroj: TV JOJ

​Ak sa vám počas sledovania pondelkovej časti zdala Nikoleta akási povedomá, nemýlili ste sa. Vidieť ste ju mohli v predošlej sérii Nákupných maniačok, keď spolu s Mariánom Hornyákom hodnotila outfity influencerka Mirka Dobiš. Nakupovala na tému Základné kúsky do šatníka a toto zadanie poňala pomerne odvážne. Koženkovú sukňu skombinovala s tvídovým sakom, pod ktorým mala len čipkovanú podprsenku. Porota jej vtedy vyčítala výber doplnkov i absenciu topu. Ako sa jej podarí umiestniť tento týždeň?

NM 22 - Nikoleta outfit Zdroj: TV JOJ

​Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!