Sára vytvorila jeden z najlepších outfitov v histórii Maniačok: Porota jasala od radosti!

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň skladali svoje outfity na tému Výpredaje. Najlepšie sa podarilo obliecť svetlovláske Sáre, ktorá dostala najviac bodov od súperiek i od poroty. Od Mariána a Emy dokonca získala slovnú pochvalu, akú by si domov chcela zobrať nejedna súťažiaca a milovníčka módy!

Sára pri skladaní svojho outfitu na tému Výpredaje stavila na veľmi trendovú kombináciu saténovej sukne a pulóvra. Ďalšie kúsky s týmto základom skombinovala veľmi vkusne, premyslene a vo výsledku jej styling pôsobil zaujímavo a štýlovo. Jej snahu ocenili nielen súperky, ale i porota, ktorá jasala od radosti. "Toto je najkomplexnejší a najpremyslenejší outfit. Ja v rámci svojich outfitov rada premýšľam, takže mňa si práve toto získalo. Všetkého je tam akurát, ničoho tam nie je priveľa. Skvelá kombinácia materiálov. Neznášam neónovú a horčicovú, ale ale ty si podľa mňa super s tou farbou pracovala. Nie je to sedlácke a nevkusné. Super náušnice, super rolák. Toto je za mňa možno aj jeden z takých najsilnejších outfitov z Nákupných maniačok. Možno TOP 10, fakt," zhodnotila Ema Fajnor.

NM 24 - Sára outfit Zdroj: TV JOJ

​Piatkovú súťažiacu počas veľkého finále vychválil do nebies aj Marián Hornyák. "Toto je najkomplexnejší, najucelenejší a najvkusnejší outfit tohto týždňa. Takže pochvala. Skvelý outfit, výborná farebná kombinácia, presne takto sa majú neónové farby používať. Že len niekde rozžiariť. Mne vadia tie členkové čižmy, u mňa sú neobhájiteľné," povedal porotca. Sára sa, teda, pochopiteľne stala víťazkou a domov si okrem dobrého pocitu z pochvaly odnáša aj výhru 500 eur.

NM 24 - tema Vypredaje Zdroj: TV JOJ


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!