Maniačky nadchli a vyburcovali porotu: Wau, takéto vysoké hodnotenia sme tu ešte nemali!

Aktuálny týždeň sa v Nákupných maniačkach niesol v znamení témy Sporty Chic, na ktorú skladali svoje outfity Laura, Alena, Bety, Miroslava a Frederika. Súťažiace sa s týmto zadaním popasovali naozaj výborne, čo dokazujú aj vysoké bodové hodnotenia, ktoré vo finále dostali. Porotcovia dokonca rozdali azda najviac bodov v tejto sezóne!

Keď sa v pondelok súťažiace dozvedeli, že svoje outfity budú skladať na tému Sporty Chic, nesmierne sa potešili. Všetkých päť maniačok totiž aj vo svojom osobnom štýle inklinuje k spájaniu ležérnejších kúskov s tými elegantnými. Maniačky sa so zadaním skutočne vyhrali a vo finále sme tak mohli vidieť päť zaujímavých a inšpiratívnych outfitov. Porotcovia snahu našich súťažiacich naozaj ocenili a vo finále ich vychválili. "Ďakujeme za potlesk a veríme, že vám ho môžeme imaginárne opätovať, pretože by sme vám radi za tento týždeň s témou Sporty Chic s Mariánom vyjadrili takú malú pochvalu. Zhodli sme sa na tom, že ste to vôbec nepokašľali. Čo je v Nákupných maniačkach naozaj pochvala," povedala Ema Fajnor.

NM 24 - téma Sporty Chic Zdroj: TV JOJ

Výborný dojem z finálnych outfitov sa odrazil aj na ich bodovaní a naši porotcovia udelili azda najviac bodov v aktuálnej sezóne. Ema dala dovedna 40 bodov a Marián dokonca 41. V jeho hodnotení sa číslo 9 objavilo až trikrát, čo sa naozaj nestáva často. "Povedali sme vám, čo si o vašich outfitoch myslíme. Samozrejme, tie slová sme aj prepočítali na body. Z mojej strany, keď som sa na to pozrel, tak som bol sám zaskočený, že je to asi najviac bodov, ktoré som rozdal v Nákupných maniačkach v tejto sezóne," vyznal sa Hornyák. Nuž, aj takto to môže vyzerať, ak súťažiace pozorne počúvajú zadanie a aj sa podľa neho oblečú.


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!