Súťažiace si opäť vysvetlili tému po svojom: Porota to už nevydrží a zadanie premenuje!

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň skladajú svoje outfity na tému Film Noir. Hoci porota v pondelok svoje zadanie dosť jasne vysvetlila, dievčatá si to opäť vysvetlili po svojom. Ema a Marián to už v dnešnej časti nevydržia a rozhodnú sa, že tému premenujú!

Nákupné maniačky, ktoré súťažia v našej rovnomennej relácii, mávajú často problém so správnym pochopením témy. Hoci porota vždy v pondelok pomerne detailne vysvetlí, ako si predstavuje finálne outfity, nie vždy ich slová padnú na úrodnú pôdu. Najmä vtedy, keď je názov témy viac poetický, než explicitný. Tento problém sa opakuje aj tento týždeň. Súťažiace si zadanie Film Noir vysvetlili tak, že sa majú obliecť ako hlavné hrdinky zo starodávnych filmov. A tak vyzerajú aj ich nákupy. „Dnešná téma je čierno-biela kinematografia,“ povedala v pondelkovej časti Ivana svojej nákupnej poradkyni. Marián ju okamžite poopravil. „Ivanka, hneď takto na začiatku týždňa by som chcel trošku poupraviť tú tému, lebo zase sa tu stávajú tie zázračné veci, ako sa chytíte niektorých slov. Téma znie: Film Noir, áno, zaváňa to tak, ale témou nie je žiadna kinematografia. Máte si zostaviť outfit inšpirovaný čierno-bielym filmom. Koniec. Celé farebné spektrum – všetky odtiene bielej, sivej a čiernej. Nič viac, nič menej,“ rozčuľoval sa Hornyák.

NM 24 - Film Noir Zdroj: TV JOJ

​Situácia sa zopakuje aj počas utorkových nákupov, keď si súťažiaca bude chcieť kúpiť klobúk, pretože vyzerá „tak filmovo“. To už porotca poriadne vypení. „Vy nemusíte vyzerať filmovo! Vy nie ste z filmu! Máte mať iba čiernu, bielu a sivú farbu! Vy máte byť len inšpirované čierno-bielou filmovou farebnou škálou,“ pripomenie. Ja ti to stále hovorím, že my nemôžeme tým babám dávať takéto prenesené významy poetické. Proste normálne ako pre škôlkarov po lopate to povedať, lebo ony to potom nechápu,“ vysvetlí mu Ema. „Takže, táto téma bude premenovaná! Je to iba čierno-biela,“ dodá Marián. Bude toto nepochopenie zadania sprevádzať všetky tohtotýždňové nákupy?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!