Porotcovia sa vo finále absolútne nezhodli v hodnotení: Tak odlišné názory ešte nemali!

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň skladali svoje outfity na tému Film Noir. A hoci bol tento názov poetický a mal vyjadrovať, že sa súťažiace majú obliecť v čierno-bielej farebnej škále, ony nakupovali historizujúce kúsky. Niet sa preto čo čudovať, že hodnotenia porotcov sa vo finále naozaj rôznili.

Svoje súťažné outfity tento týždeň v Nákupných maniačkach skladali Ivana, Veronika, Jana, Jana a Beatrica. Pondelkové zadanie s názvom Film Noir si každá vysvetlila po svojom a tak porotcovia v podstate celý týždeň pri ich nákupoch soptili. Napriek tomu sa počas piatkového finále snažili na outfitoch pochváliť to, čo bolo podľa nich pekné a dobre zvolené. Nuž, a práve to sa stalo „kameňom úrazu“. Ema a Marián sa totiž takmer absolútne nezhodli v hodnotení jednotlivých outfitov. Kým pondelkovej Ivane vyčítala porotkyňa teatrálnosť a to, že jej outfit pôsobí ako kostým, Marián bol s jej výtvorom spokojný. Zakomponovala doňho totiž niekoľko moderných trendy kúskov. „Za mňa je to jeden z najlepších outfitov tohto týždňa. Úplne sa nestotožňujem s Emou. Mne sa to páči,“ skonštatoval.

NM 24 - tema Film Noir Zdroj: TV JOJ

​Pri utorkovej Veronike sa ich názory tiež rozchádzali.Priniesla si asi najsúčasnejšie pôsobiaci outfit, takto sme si to v podstate predstavovali. Že to bude súčasný, veľmi presvedčivý trendový outfit, ktorý je inšpirovaný čierno-bielou estetikou. Čo ma až tak neočarilo, je, že je to už taká opozeraná kombinácia. Už v tom nevidím až taký prínos,“ zhodnotil Hornyák. Ja si myslím, že najsilnejším momentom tvojho outfitu je čipkovaný korzet na bielom roláku – to je veľmi pekné a nápadité,“ povedala Ema. „A pre mňa je to to najväčšie klišé,“ zareagoval Marián.

NM 24 - korzet na rolaku Zdroj: TV JOJ

​Najväčší rozpor v názoroch však nastal pri štvrtkovej Janke. „Toto je pre mňa kostým, toto je pre mňa klišé. Toto sme už naozaj niekde v 50. rokoch. Chápem, chanelovská inšpirácia, ale toto je pre mňa outfit pre 60 až 70- ročnú dámu. Naložila si si. Úplne si to zaklincovala tými topánkami. Celé je to vystrihnuté ako z lacného a prvoplánového filmu. Mne sa tento outfit nepáči,“ vyjadril sa porotca. Ema mala na Jankin outfit úplne opačný názor a vychválila ju do nebies. „Za mňa je Jankin outfit jeden z mojich najobľúbenejších. Je krásne klasický a šarmantný. Vyzerá to pre mňa ako ženský outfit z medzivojnového obdobia. Mne sa páči, keď si aj mladé ženy dajú také klasické veci, lebo je to pre mňa nesmrteľné,“ doplnila.

NM 24 - film Noir Janka Zdroj: TV JOJ

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!