Porota si pre súťažiace vymyslela skvelú tému: Prím budú hrať ženskosť a dramatičnosť!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň. Opäť uvidíme novú päticu súťažiacich, ktorá bude svoje outfity skladať na novú tému. Zadanie, ktoré dostanú od poroty, bude naozaj krásne, no napriek tomu z neho budú dievčatá tak trochu zmätené. Na prvé počutie si totiž nebudú úplne isté tým, čo si na seba majú obliecť!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Ema, Jana, Valentína, Lucia a Veronika. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby získali čo najviac bodov nielen od svojich súperiek, ale aj od porotcov Mariána Hornyáka a Emu Fajnor. Práve oni im prezradia aj znenie tohtotýždňovej témy. „Vítam tohtotýždňovú päticu dám, ktorá mala odvahu prísť sa k nám módne vyblázniť. Verím, že vás tohtotýždňová téma nadchne rovnako ako nás. Bude tam dramatičnosť, ženské siluety. Tohtotýždňová téma má názov: Telenovela,“ povie Ema.

NM 24 - téma Telenovela Zdroj: TV JOJ

​Po prezradení témy súťažiace okamžite spozornejú a bude na nich vidieť, že sa aj trošku vyľakali. Marián Hornyák im však vysvetlí, čo konkrétne od nich očakávajú. „Čo to znamená? Budete sa inšpirovať tými niekedy trošku aj mrchami – doňa Elvíra, doňa Inéz a podobné latinsko-americké a španielske mená. Vašou úlohou je zostaviť ženský dokonalý outfit. Dajte si pozor na strihy, ktoré by mali byť veľmi jasné, prísne. Ony majú veľmi rady vypchávky, ostré ramená, peplum strihy, puzdrové sukne, šaty….máte celú škálu na výber. Sú to skôr sýte a výrazné farby, nazvime to, že farby drahokamov. To by pre vás mohlo byť dobrým vodítkom. A, samozrejmosťou sú lodičky. Držíme vám palce, veríme, že sa dramaticky pobavíme vo finále,“ povie porotca. Ako sa súťažiacim podarí zvládnuť túto tému?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!