Jana si zgustla na ďalšom outfite: Valentína nesplnila tému a vyzerá ako prostitútka!

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň skladajú svoje outfity na tému Telenovela. Ako tretia brázdila obchody študentka Valentína, ktorej snaha však nepadla na úrodnú pôdu. Súperky jej vcelku naložili, no najnegatívnejšie hodnotenie dostala od najväčšej kritičky tohto týždňa – od Jany. Tá o nej povedala, že vyzerá ako prostitútka!

V stredu sa do obchodov vybrala študentka Valentína, ktorá sa priznala, že nikdy žiadnu telenovelu nevidela. A to sa odrazilo aj na jej nákupoch. Namiesto dramatických farebných kúskov, aké dievčatám odporúčali porotcovia, siahla po čiernej koženkovej sukni, čiernych koženkových šatách, ktoré použila ako kabát, a po tmavom ligotavom tope. Doplnila to čiernymi samodržiacimi pančuškami, ktoré mali skôr charakter nadkolienok. Celé to skombinovala s trblietavými sandálkami a kabelkou a bižutériou v podobných odtieňoch.

NM 24 - Valentina outfit Zdroj: TV JOJ

​Nuž, a rovnako rozpačité ako Valentínkin outfit boli aj reakcie jej súperiek. Všetky sa veľmi rýchlo zhodli na tom, že sa pri nákupoch neriadila zadaním. „Žiaľ, poviem pravdu, že tému si podľa mňa vôbec nesplnila,“ zhodnotila Jana, podľa ktorej si študentka len nakúpila veci, ktoré vynosí.Čo sa týka témy...keď si predstavím mrchu z telenovely, tak toto mi k tomu nesedí,“ vyjadrila sa Veronika. Súťažný outfit nešmakoval ani pondelkovej Eme. „Najväčšia chyba v outfite bola, že k sebe neladili doplnky. Náušničky neladili s tým nádherným náhrdelníkom, čo bola veľká škoda,“ povedala. Kým väčšina hodnotení sa síce niesla v negatívnom duchu, no neskĺzla do urážania, Jana to svojím komentárom zaklincovala. „Mne trošku prišla s tým outfitom aj ako prostitútka. Ale nechcela som byť hnusná, nechcela som jej tak naložiť,“ utrúsila ryšavka. Nuž, táto maniačka si evidentne nedáva servítku pred ústa…

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!