Viete, ako vkusne nosiť flitrované kúsky? Lucia v Maniačkach ukázala, ako sa to robí!

Vo štvrtok v Nákupných maniačkach skladala svoj outfit na tému Telenovela 49- ročná účtovníčka Lucia. Už od pondelka bolo na jej outfitoch vidieť, že sa v móde vyzná, má k nej blízko a do vienka dostala dobrý vkus. Potvrdil to aj jej šatník, ktorý bol plný štýlových a zaujímavých kúskov. Jedným z nich bol aj flitrovaný top, ktorý jej porota nesmierne vychválila! Prečo?

Už na prvý pohľad vyzeral Luciin šatník skôr ako butik s exkluzívnymi kúskami, než ako bežný šatník. Keď nám ho šarmantná blondínka predstavila, mali sme možnosť vidieť množstvo zaujímavých doplnkov či oblečenia, z ktorého naozaj možno čerpať inšpiráciu. Porotu veľmi zaujal jej flitrovaný top vo farbe champagne a vychválili ho do nebies. Dôvod je jednoduchý. Dámy, ruku na srdce. Azda ani neexistuje žena, ktorá by v obchode aspoň raz nesiahla po kúsku, ktorý je pošitý flitrami. Kým niektoré sú nesmierne ženské, sexi či tajomné, pravdou je, že mnohé vyzerajú lacno, vulgárne či „kolotočiarsky“.

NM 24 - flitrovany top Zdroj: TV JOJ

​Práve preto, boli Ema a Marián z Luciinho topu doslova unesení.Ako sa spozná vkus, alebo dobrý vkus? Na to je veľmi dobrým testom práve takýto flitrovaný materiál. Toto je ten dobrý príklad, keď je ten strih jednoduchý, čistý, basicový…“ hovoril Hornyák. „Nadčasový a luxusne pôsobiaci,“ doplnila Ema.Presne...že má to taký ten punc a bude to fungovať. A nepotrebuje to ďalšie obkecávačky,“ zhodnotil. „Veľmi pekne je aj zvolený odtieň šampanského. Niečo medzi zlatou a striebornou,“ uzavrela Fajnor. Nuž, Lucia to s módou naozaj vie.

NM 24 - Luciin satnik Zdroj: TV JOJ

NM 24 - Luciin satnik Zdroj: TV JOJ

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!