Dávala málo bodov, no aj tak nevyhrala: Bola Jana len veľmi kritická alebo taktizovala?

Utorková súťažiaca Jana počas celého týždňa na tému Telenovela udeľovala veľmi nízke bodové hodnotenia. A to aj napriek tomu, že jednotlivé outfity v štúdiu pred súperkami vo väčšine chválila. Svojej povesti „kata“ neostala nič dlžná ani v piatok…

Hodnotenia, ktoré dávala Jana počas celého týždňa, vyvolávali zmiešané pocity. Kým v štúdiu jednotlivé outfity zväčša pochválila a vytkla len zopár detailov, pri bodovaní bola nekompromisná. Jej hodnotenia sa pohybovali na škále od 1 do 4 a výrazne zaostávali za hodnotením súperiek. A to vždy pôsobí „podozrivo“. Viaceré diváčky a diváci sa v komentároch vyjadrili, že taktizovala a tak hodnotila neobjektívne. S jediným cieľom – vyhrať. Azda každý bol preto o to viac zvedavý na to, ako súťažné outfity ohodnotia porotcovia a koľko bodov jednotlivým maniačkam udelia.

NM 24 - téma Telenovela Zdroj: TV JOJ

​Porota snahu dievčat pochválila a až na Valentínu udelili pomerne vysoké hodnotenia. Pri 18- ročnej študentke len podotkli, že tému príliš nepochopila a obliekla sa na úplne inú príležitosť. Ostatné dámy podľa ich slov tému splnili, hoci ju každá uchopila trochu inak. Sumu 500 eur si napokon z Nákupných maniačok odniesla piatková Veronika, ktorá svoje súperky nesmierne ohúrila. Ryšavka Jana sa tak aj napriek udeľovaniu nízkych hodnotení umiestnila na druhej priečke, pričom jej k výhre chýbalo až 5 bodov. Bola skrátka len veľká kritička, ktorá sa zameriavala na každý detail alebo takto bodovala zámerne? Nech už je to tak či tak, faktom ostáva, že v Maniačkach sa taktizovať vôbec neoplatí. Outfity totiž nebodujú len súťažiace, ale dvadsiatimi bodmi dovedna disponujú aj porotcovia a to už je číslo, ktoré môže poradie poriadne pomeniť.

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!