Nová téma súťažiace príliš nepoteší: Do outfitu budú musieť zakomponovať TÚTO farbu!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň. Tentoraz uvidíme novú štvoricu súťažiacich, ktorá bude svoje outfity skladať na novú tému. Keď si vypočujú jej znenie, príliš sa nepotešia. Do finálnych outfitov totiž budú musieť zakomponovať farbu, o ktorej sa vyjadria, že ju neznášajú a vôbec nenosia!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Noemi, Patrícia, Nikola a Mikela. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby získali čo najviac bodov nielen od svojich súperiek, ale aj od porotcov Mariána Hornyáka a Emu Fajnor. Práve oni im prezradia aj znenie tohtotýždňovej témy. Zdravím vás, dámy. My sa v Nákupných maniačkach nebojíme ani rôznych trendov a ani štátnych sviatkov. Pri tejto jarnej príležitosti sme sa rozhodli zadať vám tému: Veľkonočná štýlovka,“ prezradí Ema.

NM 24 - téma Velkonocna stylovka Zdroj: TV JOJ

​Čo si majú súťažiace pod týmto slovným spojením predstaviť, vysvetlí Marián. „Čo to znamená? Na Veľkú noc veľmi často chodíte na návštevy alebo prijímate návštevy, takže chcete vyzerať dobre. Vašou úlohou bude zostaviť si outfit na takúto príležitosť. To znamená trošku sviatočne vyzerať, dobre vyzerať, cítiť sa zároveň komfortne. Jedinú podmienku, ktorú musíte splniť, je, že jeden prvok z vášho outfitu musí byť v žltej farbe. Žltou farbou trošku oslávime tento sviatok jari. Pre tých, ktorí to možno neberú ako cirkevný sviatok a tento kontext neoslavujú, tak aby mali čo oslavovať. Tak to bude práve budiaca sa príroda a jar. Veríme tomu, že v obchodoch nájdete práve doplnky v žltej farbe, takže nemusíte sa báť a zúfať, že nenájdete žltú sukňu alebo šaty. Aj doplnky sa rátajú a veľmi cenia. Držíme vám palce a veľmi sa tešíme na finále,“ povie porotca. Reakcie na tému nebudú príliš pozitívne, pretože súťažiace sa vyjadria, že túto farbu vôbec nemajú rady. Podarí sa im zakomponovať ju do svojich outfitov?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!