Noemi otvorene na tému bohatý partner: Chlap by nemal nechať ženu platiť za oblečenie!

V tohtotýždňových Nákupných maniačkach skladala svoj outfit na tému Veľkonočná štýlovka ako prvá študentka Noemi. Tá podráždila svoje súperky, keď im pri hodnotení otvorene priznala, že luxusné oblečenie jej kupuje partner. K téme sa vrátia aj v dnešnej časti a tmavovláska milujúca zvučné značky vo svojich vyjadreniach pritvrdí!

Keď súperky videli Noemin šatník, už na prvý pohľad im bolo jasné, že v ňom visia tisícky eur. Študentka totiž obľubuje luxusné kúsky a vôbec sa tým netají. Maniačky teda premýšľali, či je podnikateľka a má rozbehnutý biznis alebo je povolaním dcéra. Prípadne, či jej veci kupuje priateľ. Túto otázku jej položili aj v pondelkovom finále a Noemi im potvrdila, že za drahý šatník vďačí svojmu priateľovi, ktorý s ňou aj v relácii nakupoval. Stretávam sa s predsudkami a som na to zvyknutá. Nevidím rozdiel medzi povolanie dcéra a povolanie priateľka, pretože dostávate veci od niekoho, kto vás miluje a koho vy milujete,“ povie v dnešnej časti.

​Mikela sa k tejto téme vráti aj v utorkovej časti a pri káve bude Noemi grilovať zo všetkých strán.
Som študentka, ale aj pracujem, ale samozrejme z mojej práce by som si takéto kúsky nemohla dovoliť. Takže ich dostávam od partnera. Myslím si, že ženy by mali od partnerov dostávať oblečenie, ktoré sa im páči. Chlap by nemal nechať ženu platiť za takéto veci,“ povie Noemi bez mihnutia oka.Uvedomuješ si, že si tým nastavuješ veľmi vysokú latku na tvoj život?“ spýta sa jej prekvapená Mikela. „Uvedomujem si to a som s tým úplne v poriadku, pretože viem, že v budúcnosti budem úspešná a budem si to môcť raz kúpiť sama,“ zhodnotí sebavedome 24- ročná študentka.

NM 24 - Noemi a Mikela Zdroj: TV JOJ

​Zároveň vysvetlí, aký je podľa nej rozdiel medzi zlatokopkou a ženou, ktorá sa len necháva partnerom hýčkať. „Na Slovensku je dosť stigmatizované to, keď žena má bohatého partnera a nosí kúsky, ktoré jej kúpi on, pretože na to peniaze má. Ale podľa mňa veľmi zásadná vec, ktorú treba hodnotiť, je to, či tá žena sa pri tom partnerovi posúva alebo stojí na tom jednom mieste a len míňa tie peniaze. To je rozdiel,“ vysvetlí Noemi. Keď žena miluje luxusné veci, nie je hneď zlatokopka. Robte si vysoký štandard, ale snažte sa ho dobehnúť vlastnými nohami. Aby potom tie mladé baby neutekali do arabských krajín a podobne,“ uzavrie Mikela.

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!