Pripravte sa na ďalšie zvučné meno v Maniačkach: Svoj módny vkus nám ukáže Lela Vémola!

V ikonickej relácii Nákupné maniačky nám svoj módny vkus ukázalo už niekoľko dám, ktoré môžeme poznať zo sveta šoubiznisu. Už budúci týždeň sa k nim pridá ďalšie zvučné meno a tým je modelka a influencerka Lela Vémola – manželka MMA zápasníka Karlosa Vémolu!

Dôchodkyňa Nora Kabrheľová, módna návrhárka Rebeka Justh, bývalá Supermodelka Erika Kováčová, majiteľka butiku Moňa, influencerka Nas*atá žena či speváčka Melisa. To je len skrátený zoznam súťažiacich z Nákupných maniačok, ktoré môžeme poznať zo sveta šoubiznisu či sociálnych sietí. Už od utorka sa k nemu pridá ďalšia dáma, ktorej meno rozhodne nie je neznáme. Súťažiť o 500 eur bude totiž modelka a influencerka Lela Vémola, ktorá je manželkou MMA zápasníka Karlosa Vémolu. „Nakrúcanie si neskutočne užívam, pretože nakupovanie milujem a patrí to k môjmu životu,“ zhodnotila počas nakrúcacieho týždňa.

NM 24 - Lela Vemola Zdroj: TV JOJ

​Aká bude Lela súperka? Na to budú určite zvedavé nielen jej súperky, ale aj diváci a diváčky. Samotná blondínka si uvedomuje, že pohľad na ňu môže byť vzhľadom na množstvo medializovaných informácií značne skreslený. Zakaždým ma napadne, že ako ma tí ľudia berú. Ako ma sledujú, keď ma vidia naživo, priamo. Keď ma nevidia len na televíznych obrazovkách, z fotiek alebo z Instagramu,“ povie v úvode relácie. Jedna zo súperiek sa na jej adresu vyjadrí nesmierne pozitívne hneď na začiatku. Pôsobí na mňa veľmi milo, čo ma prekvapilo. Neviem ani prečo. Možno som mala nejaké predsudky. Ale zatiaľ musím povedať, že mi najviac sadla,“ skonštatuje jedna z maniačok. Bude mať na Lelu rovnaký názor aj na konci týždňa alebo zmení názor?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky tentoraz s Lelou Vémolou od utorka každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!