Nečakané prekvapenie pre Lelu Vémolu: Aha, čo jej Karlos poslal na nakrúcanie Maniačok!

V Nákupných maniačkach bude ako posledná skladať svoj outfit na tému Preppy Modern modelka a influencerka Lela, ktorá je manželkou zápasníka MMA Karlosa Vémolu. Nuž, a práve on sa postaral o poriadne prekvapenie, ktoré blondínka počas nakrúcania relácie zažila.

Keď sa na nakrúcaní Nákupných maniačok objavila modelka Lela Vémola, súperky spozorneli. Blondínka je totiž známa nielen zo sociálnych sietí, ale aj z médií, keďže je manželkou zápasníka MMA, Karlosa Vémolu. Dievčatá sa vyjadrili, že nevedeli, čo od nej majú čakať, no čakalo ich veľmi príjemné prekvapenie. Lela na nich veľmi dobre zapôsobila a urobila skvelý dojem, keďže bola milá, prívetivá a prajná. Opätovne sa tak potvrdilo, že názor si na človeka treba urobiť až vtedy, keď ho spoznáme.

NM 24 - Lela Vemola kvety Zdroj: TV JOJ

​Svoj nákupný deň bude mať známa blondínka v piatok, no skôr než sa vyberie na brázdenie obchodov so svojím kamarátom, stylistom a fotografom Petrom, zažije niečo nečakané. Jej nákupný poradca k nej pristúpi s obrovskou kyticou ruží a poriadne ju prekvapí. „Leluš, ja mám pre teba od Karlosa takýto darček, keďže máš meniny v Čechách. A tu máš ešte niečo špeciálne, tak si to môžeš pozrieť,“ povie Lele kamarát a okrem kytice jej dá do rúk obálku s odkazom od manžela. „Všetko najlepšie k sviatku, zvládni to dnes. Karlos. Takže, dnes by mi to malo ísť ako po masle, nie? Krásne, ďakujem, láska,“ povie dojatá modelka. Prinesie toto prekvapenie súťažiacej šťastie a vyskladá najlepší outfit? Alebo zvíťazí niekto iný?

NM 24 - Lela Vemola kvety Zdroj: TV JOJ

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!