Znovu súťažiace nepochopili tému? Porota bola sklamaná, udelila doposiaľ najmenej bodov!

Je už azda údelom relácie Nákupné maniačky, že sa z času na čas vyskytne téma, ktorú súťažiace nepochopia, zle si vysvetlia alebo nevyužijú jej potenciál naplno. Stalo sa tak aj tento týždeň, keď svoje outfity skladali na tému Preppy Modern. A porotcovia boli z ich outfitov naozaj sklamaní…

Súťažiace sa v Nákupných maniačkach každý týždeň dozvedia počas prvého dňa svoju súťažnú tému. Porota v rámci zadania vysvetlí, čo si predstavuje a ako chce, aby vyzerali ich outfity. Rozličné interpretácie jednej témy sa ale často stávajú kameňom úrazu a dôvodom slabého bodového ohodnotenia. Štvorica milovníčok módy mala tento týždeň za úlohu obliecť sa do štýlu Preppy Modern. Do outfitu mali zakomponovať golierik a porota ich upozornila, že tenisky sa k tomuto štýlu nehodia.

NM 24 - tema Preppy Modern Zdroj: TV JOJ

​Hoci podmienku s obuvou splnili všetky, Magdaléna si oblečenie s golierikom nezadovážila. Navyše, špecifický štýl, ktorý bol aj názvom témy, súťažiace príliš nedodržali. „Tento týždeň znela téma Preppy Modern. Podmienkou bolo mať golierik, ale my sme od vás chceli, aby ste vychádzali zo študentských uniforiem. Aby ste mali zemité farby, aby ste sa nebáli vrstvenia, rôznych károvaných vzorov a, aby ste sa nechali touto témou viac uniesť. Povedala by som rovno, že nie je to za nás oboch týždeň, kde máme pocit, že každá z vás na sto percent pochopila tému,“ povedala Ema vo finále.Ja možno len doplním Emu, že možno ani nie, že ste nepochopili, ale skôr nevyužili potenciál tejto témy. Keď sa na to takto pozriem, tak asi ťažko by som uhádol, že akú tému sme tento týždeň riešili,“ skonštatoval Marián sklamane. Obaja porotcovia udelili doposiaľ azda najmenej bodov a pri Magdaléne sa pre nesplnenie podmienky s golierikom skloňovala aj nula. Napokon však dostala jeden bod. „Asi Preppy vás nechytilo za srdce. Nevadí. Móda je čarovná v tom, že tých štýlov je veľa a každý si vie nájsť to svoje. Užívajte si to tvoje, v čom sa cítite dobre,“ dodal na záver Hornyák.

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!