Do Nákupných maniačok pribudli nové vizážistky: Aha, KTO bude skrášľovať naše súťažiace!

K dokonalému výzoru patrí nielen skvelý outfit, ale aj perfektný mejkap a dobrý účes. Aby naše súťažiace v Nákupných maniačkach mohli zažiariť čo najviac, o ich vizáž sa stará vždy profesionálna vizážistka. Po novom sa v starostlivosti o naše dámy pridajú k Júlii Švehlovej hneď dve šikovné odborníčky!

Profesionálny mejkap a dokonalý účes dokážu každý outfit vyšperkovať do dokonalosti. Dôkazom je aj relácia Nákupné maniačky, v ktorej sa o vizáž jednotlivých súťažiacich dlhodobo starajú skúsené vizážistky. Vo vynovenej sérii to bola najprv Lucia Lucid Sládečková, ktorú po jej odchode do Thajska vystriedala Júlia Švehlová. Rodáčka zo Stupavy, ktorá sa živí ako kozmetička a vizážistka, sa kráse žien venuje už viac ako 20 rokov a do jej portfólia patrí aj permanentný mejkap či školenia pre ženy.

NM 24 - Julia Svehlova Zdroj: TV JOJ

Tvorcovia sa rozhodli, že v rámci pestrosti k Júlii pribudnú v nových častiach ďalšie dve vizážistky. Každá má svoje dlhoročné skúsenosti, svoj štýl práce a „mejkapový rukopis“, čo prinesie našim diváčkam ďalšiu inšpiráciu i nové informácie. Posilou v líčení súťažiacich sú Linda Gunišová, ktorú si verní diváci Maniačok môžu pamätať z predošlých sérií, a Monika Ulrichová, ktorá sa už v relácii objavila napríklad v špeciálnom mužskom týždni. Obe vizážistky sú v oblasti úpravy zovňajšku ostrieľané z mnohých televíznych projektov, fotení či reklám. Pre Maniačky tak budú veľkým prínosom.

NM 24 - Linda Gunisova Zdroj: TV JOJ

NM 24 - Monika Ulrichova Zdroj: TV JOJ

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!