Sonja opakuje chybu mnohých súťažiacich v Maniačkach: Porota bude len zalamovať rukami!

Porotcovia Ema Fajnor a Marián Hornyák našim súťažiacim pravidelne prízvukujú, že Nákupné maniačky sú relácia o móde a štýle. Hoci niekoľkokrát povedali, že v šatníkoch v štúdiu i na súťažiacich nechcú vidieť vyslovene ležérne oblečenie určené na šport či na oddych na gauči, dámy sa tohto zlozvyku nie a nie zbaviť. A výnimkou nie je ani súťažiaca Sonja.

Súperky i porota v Nákupných maniačkach udeľujú súťažiacim body za finálne outfity na aktuálnu tému týždňa. No do celkového dojmu rozhodne spadá aj šatník súťažiacej a to, v čom chodí na nakrúcanie jednotlivých častí. Nuž, a práve outfity, ktoré si dámy obliekajú v priebehu týždňa, bývajú veľkým kameňom úrazu.

NM 24 - Sonja Zdroj: TV JOJ

​Súťažiace si s nimi často nedávajú príliš veľa práce a pred kamery sa nezriedka postavia v bežných ležérnych outfitoch. A to našej porote nesmierne dvíha tlak. „Niekedy mám pocit, že účastníčky tejto relácie majú takpovediac na háku a nemajú potuchy, kam idú. Pretože naozaj ich na základe tých outfitov, v ktorých prichádzajú, hodnotíme, rozprávame sa o nich, venujeme tomu pozornosť. A potom príde niekto v takomto outfite, v ktorom si viem predstaviť, že ide do školy. A to hovorím v dobrom slova zmysle, lebo to je miesto, kam ide človek ležérne, má v paži. Dáš si bundu, tenisky a ideš. Ale pre mňa ako módneho porotcu je toto úplne o ničom. Zároveň ti nechcem v televízii nakladať, ale toto nie je podľa mňa niečo…,“ zalomí rukami Ema.My to môžeme volať v našej relácii, že nie, že má na háku, ale má na vešiaku,“ dodá Marián.

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!