Nečakané prekvapenie na narodeninovom finále: Marián udelil všetkým súťažiacim 10 bodov!

Tak toto sme tu ešte nemali! V piatkovom finále ikonickej relácie Nákupné maniačky sme mali možnosť zažiť naozaj veľké prekvapenie, hraničiace so šokom. Porotca Marián Hornyák totiž udelil všetkým súťažiacim plný počet bodov. Prečo sa tak rozhodol?

Ikonická relácia oslavuje 15. apríla svoje 11. narodeniny a tak práve tento týždeň súťažiace nakupovali na tému Narodeniny. Každá sa tohto zadania zhostila po svojom a niet preto divu, že sme v piatkovom finále videli päť absolútne odlišných outfitov. Hoci porotca Marián Hornyák je k súťažiacim vždy prísny a poklesky v splnení zadania či v otázke vkusu im neodpustí, tento týždeň to bolo iné. „Máme narodeniny, rozdávajú sa darčeky, takže budem tento týždeň nevídane štedrý,“ povedal divákom na začiatku bodovania.

NM 24 - tema Narodeniny finale Zdroj: TV JOJ

​Spomínaným darčekom bol plný počet bodov, ktorý pridelil každému súťažnému outfitu. Všetkých päť súťažiacich tak od neho dostalo svorne 10 bodov.Napriek tomu, že som bol trošku kritický, snažil som sa byť dobrý. Musím to prezradiť, že som si chcel užiť tento týždeň ako žiadny iný. Alebo možno tak, ako ten úplne prvý. Snažil som sa byť veľmi pozitívny a s takou dobrou náladou. Tak som trošku aj bodoval tento týždeň. Vy sa to dozviete až potom, diváci budú veľmi prekvapení,“ prezradil v relácii.Rovnako aj ja. Pýtala som sa ho, či si zo mňa robí srandu, o čo mu ide,“ zavtipkovala Ema. Nuž, maniačky mali šťastie, že súťažili práve v tomto týždni.

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!