Obľubujete vo svojich outfitoch TÚTO farbu? Ukážeme vám, ako bude vyzerať naozaj štýlovo!

Štýl a vkus sú individuálne záležitosti a sú otázkou subjektívneho pohľadu. V ikonickej relácii Nákupné maniačky to máme možnosť vidieť týždeň čo týždeň. Porotcovia naše súťažiace niekedy chvália, inokedy ich kritizujú. A my sa z jednotlivých postrehov môžeme len poučiť a na základe nich vylepšiť svoj štýl.

Móda v súčasnosti poskytuje oveľa širšie mantinely, no stále existujú určité nepísané pravidlá, ktorými by sme sa pri skladaní našich outfitov mali riadiť, ak chceme vyzerať štýlovo a upravene. Pravidelne nám ich približujú porotcovia Ema Fajnor a Marián Hornyák v rámci relácie Nákupné maniačky, keď hodnotia jednotlivé súťažiace. A tento týždeň nebol výnimkou. V stredu sa vybrala na nákupy Tatiana, no skôr než začala brázdiť obchody, ukázala nám svoj šatník i obľúbené outfity. Nuž, a práve tie môžeme predstaviť ako názornú ukážku toho, ako ne/nosiť béžovú farbu, ktorá je medzi dámami vo všeobecnosti veľmi obľúbená.

Nm 24 - bezova a siva Zdroj: TV JOJ

​Blondínka ako prvé skombinovala svetlosivú tylovú sukňu s telovým topom, ktoré doplnila výrazným strieborným sakom a béžovými lodičkami. Hoci sa béžová považuje za viac-menej neutrálnu farbu, ktorá môže doplniť akýkoľvek outfit, táto konkrétna kombinácia ukázala, že to neplatí vždy a na 100 percent. „Na prvý pohľad veľmi efektný a zaujímavý outfit. Spoločne sme sa zhodli, že by sme vytkli tie béžové elementy. Aj v obuvi, aj v tom tope. Myslím si, že to narúša tú krásnu chladnosť toho outfitu. Obyčajné čierne lodičky by boli lepšie ako tieto béžové,“ skonštatovala Ema a Marián s ňou len súhlasil.

NM 24 - bezova a cierna Zdroj: TV JOJ

​Oveľa efektnejšia a štýlovejšia bola Tánin ďalší styling. K béžovým úpletovým šatám si obula sexi čierne lakované lodičky, čiernu koženú bundu a doplnila ich striebornou bižutériou a béžovo-čiernymi okuliarmi. Aj keď ide o pomerne jednoduchú kombináciu, už na prvý pohľad pôsobila veľmi štýlovo.Tak ako v predošlom outfite nemala béžová farba šmrnc, tu ho prináša v kombinácii s čiernou. Tento outfit pôsobí veľmi sviežo, mladistvo a zároveň žensky. Toto je podarený outfit,“ zhodnotil Marián.

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!