Nová téma v Maniačkach bude zaujímavá a kreatívna: Základný prvok outfitu sa bude žrebovať!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň. Tentoraz uvidíme novú päticu súťažiacich, ktorá bude svoje outfity skladať na novú tému. Reakcie na ňu sa budú rôzniť, pretože každá súťažiaca bude mať v podstate svoje vlastné zadanie!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Nika, Andrea, Polina, Kristína a Denisa. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby získali čo najviac bodov nielen od svojich súperiek, ale aj od porotcov Mariána Hornyáka a Emu Fajnor. Práve oni im prezradia aj znenie tohtotýždňovej témy. Zdravím vás, dámy. Máme pred sebou krásny nakupovací týždeň s podľa mňa veľmi zaujímavou témou. Vaša téma znie: Topánky s veľkým T,“ povie Marián v úvode. Súťažiace sa najprv potešia, no keď Ema objasní, o čo pôjde, nadšenie ich na chvíľu prejde. My sme sa ale rozhodli, že vám dáme zápletku. Budeme si žrebovať jednu z piatich kartičiek. Na kartičke bude napísané, okolo akej obuvi máte svoj outfit vyskladať,“ dodá Fajnor.

NM 24 - tema Topanky Zdroj: TV JOJ

​Hornyák však maniačky upozorní na to, že by si skladanie svojich outfitov nemali uľahčovať kúpou nenápadných topánok v neutrálnych farbách. Verím tomu, že siahnete naozaj po výrazných topánkach. Nechceme vidieť žiadne základné univerzálne nudné typy. Siahajte po módnych výstrelkoch. Veľmi sa tešíme na tú smršť, ktorá nás čaká v piatkovom finále,“ odkáže súťažiacim. Hneď ako sa súťažiace dozvedia tému, si budú žrebovať jednotlivé druhy topánok. Vo výbere budú lodičky/sandále, čižmy, bagandže/šnurovacie topánky, mokasíny a tenisky. Niektoré budú nadšené, iné budú sklamané. Aké outfity budeme vidieť v piatok?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!