Maniačky oslavujú narodeniny a 700. časť: Aha, kto boli prvé súťažiace a akú mali tému!

Relácia Nákupné maniačky začala písať svoju históriu presne dnes pred jedenástimi rokmi. Spomeniete si ešte, aká bola úplne prvá téma, ktoré súťažiace sa ju snažili naplniť a ako vyzeralo naše štúdio? My vám to pripomenieme!

Relácia Nákupné maniačky sa začala vysielať 15. apríla 2013 na stanici WAU. Po čase dostala priestor na hlavnej stanici JOJ a dlhé roky bola jej neodmysliteľnou súčasťou. Po niekoľkoročnej pauze sa v jesennej sezóne 2023 vrátila v zmodernizovanej a vynovenej podobe a znovu si získala množstvo fanúšičiek. Dnes, v deň svojich 11. narodenín, sa zároveň odvysiela okrúhla 700. epizóda. Súčasťou relácie je od prvej časti stylista a porotca Marián Hornyák, ktorý v relácii prezradil, že mu vtedy ani len nenapadlo, aký úspech bude mať tento program.Ja som to nečakal ani vtedy a už vôbec nie, že tu budem stáť o 11 rokov,“ zasmial sa.

​Jedným dychom poznamenal, že s odstupom času si uvedomuje, že téma, ktorú vtedy zadal bola poriadne náročná. Prvá téma bola celkom náročná na to, že to bol nový projekt, ktorý ešte diváci nepoznali. A bola to téma Color Blocking,“ zaspomínal si. Zrejme aj preto je úvodný týždeň jednou z vecí, na ktoré nikdy nezabudne. „Úplne prvý týždeň téma Color blocking a šaty jednej súťažiacej, ktoré si ušila, víťazný outfit mladej futbalistky z témy Večer v opere, skvelé baby z témy Obleč sa na titulku módneho magazínu, odpadávajúce súťažiace, Noru Mojsejovú, sestru súťažiacej, ktorú som zvozil ako na mňa vybehla, že čo si to dovoľujem, skvelé komentáre s Marošom a Mišom, kopec zábavy s Emou... A mohol by som pokračovať. Pamätám si všetky témy, dobré outfity, niektoré zlé a už menej mená súťažiacich, ktorých bolo už niekoľko stoviek. Ďakujem za všetky,“ povedal Marián s úsmevom.

NM - color blocking prvy tyzden Zdroj: TV JOJ

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!