Porota z Maniačok vtedy a teraz: Ako sa zmenili Maroš Kočišík, Mirka Dobiš či Mišo Sabo?

Nákupné maniačky v pondelok 15. apríla oslávili 11. narodeniny a zároveň aj jubilejnú 700. časť. Súčasťou relácie je na poste porotcu od úplného začiatku Marián Hornyák, pričom sa po jeho boku vystriedalo hneď niekoľko známych tvárí. Ako sa odvtedy zmenili?

Relácia Nákupné maniačky začala písať svoju históriu 15. apríla 2013, keď ju začala televízia JOJ vysielať na svojej menšej stanici WAU. Po čase dostala priestor na hlavnej stanici a dlhé roky bola jej neodmysliteľnou súčasťou. Po niekoľkoročnej pauze sa v jesennej sezóne 2023 vrátila v zmodernizovanej a vynovenej podobe a znovu si získala množstvo fanúšičiek. V deň svojich 11. narodenín sa zároveň odvysielala aj okrúhla 700. epizóda.

NM  - Marian 1 epizoda 2013 Zdroj: TV JOJ

​Súčasťou relácie je od prvej časti stylista a porotca Marián Hornyák. Spolu s ním sa v úlohe hodnotiacich stylistov počas jednotlivých rokov vystriedali aj ďalšie známe tváre, a to Maroš Kočišík, Lukáš Kimlička, Michal Sabo, Zuzana Kanisová a Mirka Dobiš.Ja som už súčasť inventáru Nákupných maniačok. Čakám, kedy mi vytetujú nejaké inventarizačné číslo na čelo. To, že som stále porotcom, je asi aj vďaka mojej schopnosti aj tisícikrát povedať niečo aktuálne k tomu istému,“ myslí si Marián. V aktuálnej vynovenej verzii Maniačok je po jeho boku stylistka a módna ikona Ema Fajnor. Ako sa jednotliví stylisti a porotcovia zmenili? Pozrite si fotky!

NM - Maros Kocisik Zdroj: TV JOJ
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maros Kocisik (@maroskocisik)

NM - Michal Sabo Zdroj: TV JOJ

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michal Sabo (@mxsabo)

NM - Lukas Kimlicka Zdroj: TV JOJ

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa my home (@lukasshome)

NM - Zuzana Kanisova Zdroj: TV JOJ

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ZUZANA KANISOVA (@zuzanakanisova)

NM - Mirka Dobis Zdroj: TV JOJ

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miroslava Dobis | (@fashionspy.sk)

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!