Porotcovia vychválili outfity aktuálnych súťažiacich: Jeden z najlepších týždňov sezóny!

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň skladali svoje outfity na tému Topánky s veľkým T, čo znamenalo, že mali svoje stylingy vyskladať okolo výraznej obuvi. Navyše, každá si vyžrebovala iný typ topánok, ktorá mala zvoliť. A hoci mali porotcovia obavy z toho, ako to súťažiace zvládnu, vo finále nešetrili chválami!

Tohtotýždňové súťažiace si v pondelok po prezradení aktuálneho zadania žrebovali, aký typ obuvi musia do svojho outfitu zakomponovať. Vo výbere boli lodičky/sandále, čižmy, bagandže/šnurovacie topánky, mokasíny a tenisky. Niektoré súťažiace boli zo svojho výberu nadšené, iné boli sklamané, nuž a porota mala obavy. V piatkovom finále to otvorene priznal Marián Hornyák. Našťastie, jeho pochybnosti sa nenaplnili, práve naopak. Súťažiace vychválil do nebies. Máme krásny medzinárodný týždeň, ktorý nás veľmi bavil. My sme mali veľké obavy z témy, že čo to spraví. Každá niečo iné, aj keď zastrešené topánkami. Dopadlo to fantasticky! Musím vám pogratulovať, že pre mňa je to jeden z najlepších týždňov v tejto sezóne,“ skonštatoval.

NM 24 - tema Topanky s velkym T Zdroj: TV JOJ

​Spolu s Emou jednotlivým outfitom síce vytkli zopár vecí, ale viac-menej šlo o drobnosti, ktoré by sa dali veľmi jednoducho vylepšiť. Víťazkou sa napokon stala Polina, ktorá zabodovala štýlovým športovým outfitom. Výhra ju, samozrejme, potešila a na záver v relácii povedala krásne posolstvo. „Túto výhru by som chcela venovať každej žene, ktorá teraz pozerá reláciu Nákupné maniačky. Nezáleží na tom, odkiaľ si – z Ukrajiny, z Kazachstanu, zo Slovenska alebo z Česka. Nezáleží na tom, aký máš šatník, koľko máš rokov, koľko zarábaš. Záleží na tom, ako sa cítiš,“ dodala s úsmevom.

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!