Do Maniačok sa vracajú známe tváre z minulých častí: Pripravte sa na poriadne tornádo!

Toto bude mocné! V pondelok odštartuje v ikonických Nákupných maniačkach ďalší súťažný týždeň a už teraz vám môžeme prezradiť, že sa rozhodne máte na čo tešiť. Do relácie sa vrátia známe tváre, ktoré si diváčky a diváci môžu pamätať z predošlých epizód. A čo súťažiaca, to výrazná osobnosť!

Vynovená verzia ikonických Nákupných maniačok odštartovala na JOJke počas uplynulej jesene a odvtedy sme mali možnosť vidieť už desiatky súťažiacich, pričom mnohé si diváčky a diváci pamätajú dodnes. Niektoré pre osobitý a inšpiratívny štýl, iné pre silné príbehy a dobré srdce, ďalšie pre výrazné správanie, konfliktnosť či neférovosť. Nová pätica dám, ktoré uvidíte v epizódach už od pondelka rozhodne patria k tváram, na ktoré sa nedá zabudnúť. Svoje outfity na novú tému budú vytvárať Natália, Eva, Sára, Judit a Eva.

NM 24 - repete sutaziacich Zdroj: TV JOJ

​Pondelkovú súťažiacu si môžete pamätať z týždňa Červený koberec, v ktorom predviedla biely top pofŕkaný farbami a bielu čipkovanú sukňu s ružovými doplnkami. Druhá je Evka, ktorá hviezdila v týždni Obleč sa do práce. Prekvapila decentným čierno-bielym outfitom, ktorý bol v kontraste s jej vyzývavým a pikantným osobným štýlom. V stredu sa do obchodov vyberie Sára z týždňa 50 odtieňov červenej, v ktorom vyskladala elegantný outfit. Štvrtá v poradí bude Judit, ktorú si diváci nesmierne obľúbili v týždni so zadaním Popoluška. Nuž, a posledná sa vrhne na nákupnú mániu Eva, ktorá triumfovala v téme Heavy metal. Akú tému dámy dostanú a ako sa im bude dariť po druhýkrát?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!