Eva svojej povesti neostala nič dlžná: V štúdiu zarecitovala a potom vybozkávala podlahu!

V ikonickej relácii Nákupné maniačky tento týždeň skladajú svoje outfity súťažiace, ktoré sme už v tomto projekte mali možnosť vidieť. Jednoznačne najvýraznejšia je z tejto pätice utorková Eva, ktorá už v minulosti šokovala nielen svojím štýlom, ale i excentrickým správaním. A to sa nezmení ani tentokrát!

Šesťdesiatnička Eva je v ikonickej relácii Nákupné maniačky už od prvej chvíle absolútne neprehliadnuteľná. Už v minulej sérii na seba strhávala takmer všetku pozornosť a vyzerá to tak, že teraz to nebude inak. A zobrala to poriadne zhurta. Hneď v pondelkovej časti urobila niečo, čím šokovala svoje súperky a pravdepodobne aj diváčky a divákov. Keďže sa súťažiace majú obliecť na tému Prezidentka, hovorila o tom, ako by zabezpečila mier. Jednou z ciest je podľa jej slov láska. Demonštrovala to v štúdiu naozaj svojsky. Priala by som si, aby láska zvíťazila na celom svete. Aby sa všetci mali radi, milovali sa a rozmnožovali sa od národu do národu až na veky – ako hovoril praotec Čech, keď pokľakol a bozkával českú zem. Ale na Slovensku to platí tiež,“ povedala držiac sa za ruky so súperkami.

NM 24 - Eva praotec Cech Zdroj: TV JOJ

​Následne sa postavila, zarecitovala monológ mýtickej postavy praotca Čecha a keď skončila, kľakla si na zem a vybozkávala podlahu v štúdiu. Na Evičkiných súperkách bolo vidieť, že ani nevedia, ako majú reagovať.Eva je torpédo, Eva je ako vystrelená z dela. Nebude to asi úplne moja povaha. Ja mám české korene. Dajme tomu, že som z časti Češka. A praotec Čech je mýtická postava. Neviem, ako to súvisí s módou a módnym priemyslom. Ale jej paralelné vesmíry sú veľmi zaujímavé,“ povedala Natália.Ona nám zarecitovala praotca Čecha...ja by som to určite nedokázala. Obdivujem ju za to, že to urobila, ale podľa mňa to sem nepatrí, lebo to je šou o Nákupných maniačkach,“ skonštatovala Judit. Že pobozkala zem? Ja som sa vôbec nečudovala. Ona je schopná všetkého, len aby bola stredobodom pozornosti,“ zhodnotila Evka. „Bozkávala podlahu – čo príde nabudúce? Ja si už neviem predstaviť vyšší hrot,“ uzavrela Natália. Uvidíme, čo nás tento týždeň ešte s Evou čaká…

NM 24 - Eva praotec Cech Zdroj: TV JOJ

NM 24 - Eva praotec Cech Zdroj: TV JOJ

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!