Mali „moderátorky“ Diana a Eliška príliš hlboké výstrihy? Porota sa vyjadrila jednoznačne!

Súťažiace v ikonických Nákupných maniačkach tento týždeň skladali svoje outfity na tému Obleč sa ako moderátorka spravodajstva. So zadaním sa popasovali všetky štyri súťažiace, no pri dvoch z nich vznikla dilema, či to so svojimi výstrihmi trošku neprehnali. A toto je názor poroty!

Relácia Nákupné maniačky je dôkazom toho, že móda je naozaj pre každého bez ohľadu na vek. Taktiež pravidelne ukazuje, že aj vekový rozdiel, odlišné názory či rôzny vkus nie je prekážkou v tom, aby spolu súťažiace vychádzali pekne, slušne a s rešpektom. Tento týždeň o výhru súťažili zrelé dámy Božanka s Monikou a mladé slečny Diana a Eliška. Hoci mali tieto dve „skupinky“ na mnohé veci odlišné názory, navzájom sa podporovali a neskĺzli k ohováraniu či taktizovaniu.

​Zrejme to bol však práve generačný rozdiel, ktorý spôsobil, že Diana a Eliška dostali od starších súperiek o čosi nižšie bodové hodnotenie pre príliš hlboké výstrihy. Blondínky im vyčítali, že na pozíciu moderátorky spravodajstva sa hodí niečo striedmejšie. Porota však na to mala iný názor.Tie šaty sú veľmi lichotivé, ženské a zároveň nie sú vulgárne, pretože majú dlhé rukávy. Výstrih je tiež kultivovaný tými hranatými líniami. Takže, nesmierne vhodne zvolené šaty,“ povedala Ema o Diane. Dostatočne striedmy bol podľa nej aj Eliškin outfit. „Ten strih je príjemný, že máš dlhší ten rukáv. Takisto nepovažujem ten výstrih a nejaký vulgárny. Oživenie v podobe viazania či uzla v strede toho topu sa mi tiež páči,“ doplnila porotkyňa.

NM 24 - tema Moderatorka spravodajstva finale Zdroj: TV JOJ

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!