Nosíte spodnú bielizeň ako súčasť outfitu? Ak chcete zažiariť, na toto si dajte pozor!

Štýl a vkus sú individuálne záležitosti a sú otázkou subjektívneho pohľadu. V ikonickej relácii Nákupné maniačky to máme možnosť vidieť týždeň čo týždeň. Porotcovia naše súťažiace niekedy chvália, inokedy ich kritizujú. A my sa z jednotlivých postrehov môžeme len poučiť a na základe nich vylepšiť svoj štýl.

Nosenie spodnej bielizne, ktorá je v outfite viditeľná, je často diskutovanou témou. Mnohé súťažiace z Nákupných maniačok tento prvok obľubujú a podprsenky, braletky či bodyčká rady vystavujú na obdiv. Do outfitov kombinovala spodnú bielizeň aj Natália v jednom z uplynulých týždňov. Volila však podprsenku v plaveckom strihu, ktorý nepôsobil príliš lichotivo. „A sme doma! Tak tento kúsok sme pochopili, že ide o braletku alebo podprsenku, ktorá vytŕča spod blúzky v dnešnom outfite. Ja si úplne nemyslím, že je to najvhodnejšie, pretože mi nepríde pekné, čo sa tu deje. Takže by som to úplne do outfitov nezakomponovávala. V rámci funkčnosti asi stačí človeku bežná podprsenka. Ten efekt mi nepríde pekný,“ povedala Ema Fajnor. Plavecký strih podľa mňa na máloktorej žene vyzerá pekne. A vôbec tá čipka pod tú košeľu...sa nepýta,“ doplnil Marián Hornyák.

NM 24 - braletka Zdroj: TV JOJ

​Ak teda chcete do svojich outfitov použiť viditeľnú spodnú bielizeň, siahnite radšej po kúskoch v klasickom strihu. Dajte si pozor aj na to, aby vo výsledku nebolo viditeľné príliš veľké množstvo nahej kože. "Obliekame sa, aby sme sa zahalili. Ak chce niekto ukazovať telo, tak sa nemusí predsa obliekať. Aj tu platí rovnováha, vkus a samozrejme aj spoločenské normy, príležitosť a prostredie," vysvetlil porotca. Nad prvoplánovou nahotou láme palicu aj jeho kolegyňa. "Aj element nahoty má v outfite svoje miesto, ale treba ho premyslieť rovnako ako kus oblečenia," myslí si tmavovláska.

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!