Porota vymyslela pre súťažiace naozaj aktuálnu tému: Outfity budú mať športový nádych!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň. Tentoraz uvidíme novú štvoricu súťažiacich, ktorá bude svoje outfity skladať na novú tému. A tá bude naozaj aktuálna!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Iva, Karla, Veronika a Bára. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby získali čo najviac bodov nielen od svojich súperiek, ale aj od porotcov Mariána Hornyáka a Emy Fajnor. Práve oni im prezradia aj znenie tohtotýždňovej témy. „Vítam nové nákupné maniačky. Tentokrát sme si pre vás s Mariánom pripravili pomerne ojedinelú a veľmi aktuálnu tému. Bude mať športový nádych a názov témy znie: Obleč sa ako najväčšia fanúšička,“ prezradí Ema.

NM 24 - tema Hokejova fanusicka Zdroj: TV JOJ

​Marián ako obvykle vysvetlí, ako si súťažné outfity predstavujú. „Aktuálne prebiehajú Majstrovstvá sveta v hokeji, takže našou športovou témou bude hokej. Tomu zodpovedá aj vaše oblečenie a outfit. Je nám zima, takže musíte pravdepodobne vrstviť. Nebojte sa siahnuť po takých možno módne nie úplne ideálnych kombináciách. Kľudne dlhé tričko a na to krátke, siahnite po výrazných farbách, nápisoch, číslach. Pokojne to môže mať dresovú estetiku. Nebudeme sa tomu vôbec čudovať. Vhodnou obuvou budú pravdepodobne tenisky, ale necháme to na vás. Tie možnosti sú relatívne veľmi otvorené. Chceme ale naozaj taký outfit, ktorý bude na tej tribúne svietiť a keby sme boli v Amerike, kde hľadá tá kamera niekoho zaujímavého, tak to zamieri na vás. Takto budeme hľadať a zamierime na vás vo veľkom finále, na ktoré sa už teraz s vami tešíme,“ povie Marián. Ako sa súťažiacim podarí splniť toto zadanie?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!