Štúdio Maniačok sa zmenilo na slzavé údolie: Jedna plakala zo sklamania, druhá od dojatia!

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň skladali svoje outfity na veľmi aktuálnu tému a tou je hokej. Milovníčky módy sa mali obliecť tak, aby vyzerali ako najväčšie hokejové fanúšičky. Ako to už býva, niekomu sa darilo viac inému menej. No slzy v štúdiu tiekli potokom bez ohľadu na umiestnenie!

Utorková súťažiaca Karla si vyslúžila od poroty veľmi dobré hodnotenie – slovné i bodové. Jej čiernobiely outfit skombinovaný s výraznými farebnými doplnkami zahviezdil, čo ju nesmierne potešilo. „Prišla som ukázať svoj šatník, spoznať sa s novými ľuďmi, vyskúšať si túto skúsenosť. Som veľkou fanúšičkou relácie Nákupné maniačky, sledujem to od začiatku – každý deň,“ prezradila blondínka. Dalo sa teda čakať, že aj jej umiestnenie bude veľmi dobré.

NM 24 - tema Hokejova fanusicka finale Zdroj: TV JOJ

​Naopak maniačka Veronika v tejto téme pohorela. Porotcovia v športovej terminológii dokonca povedali, že si dala gól do vlastnej bránky. Keďže získala málo bodov aj od svojich súperiek, skončila na poslednom mieste, čo ju veľmi sklamalo. Svoj smútok nevedela skryť a v štúdiu sa rozplakala. „Keby to bola možno iná módnejšia téma...za mňa to bolo príliš náročné,“ skonštatovala so slzami v očiach. Rozplakala sa však aj víťazka, ktorou sa stala spomínaná Karla. „Je to krásny pocit, je to veľmi príjemné. Je to niečo, čo som primárne nečakala a určite to nebolo to, prečo som prišla do tejto šou,“ vysvetlila. S víťazkou bola spokojná aj Veronika, no bolo vidieť, že prehra v relácii ju neopísateľne mrzela. „Ja som jej od začiatku fandila. Len ma mrzí to posledné miesto,“ dodala.

Sledujte ikonické Nákupné maniačky opäť od utorka každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!