Aké chyby často robia Slovenky v líčení? TOTO si všimla vizážistka z Nákupných maniačok!

Ikonická relácia Nákupné maniačky v apríli oslávila svoje 11. narodeniny a zároveň sme oslavovali aj jubilejnú 700. epizódu. Súčasťou programu je v jeho zmodernizovanej verzii aj vizážistka Júlia Švehlová, ktorá prezradila, s akými problémami Slovenky najčastejšie zápasia.

Hovorí sa, že Slovenky patria medzi najkrajšie ženy na svete a s týmto tvrdením súhlasí aj vizážistka Júlia Švehlová z Nákupných maniačok. Svojej profesii sa venuje naozaj dlhé roky a tak mala možnosť pracovať s mnohými dámami. Keďže jej skúsenosti sú naozaj bohaté, má pomerne jasnú odpoveď na otázku, aké chyby často robíme v líčení. Slovenky sú podľa mňa veľmi krásne ženy a netreba im toho veľa pri líčení. No aj tak to sem-tam preženieme s nevhodne zvolenou farbou make-upu alebo roztečenými čiernymi vnútornými linkami na očiach,“ zhodnotila tmavovláska.

NM 24 - licenie Čím je pleť staršia, tým viac pozornosti si od vás zaslúži - bez ohľadu na to, či sa líčite alebo nelíčite. Zdroj: TV JOJ

​Menej je niekedy viac a v prípade líčenia to platí dvojnásobne. Na skvelý každodenný mejkap podľa jej slov nepotrebujeme kilá šminiek a každú novinku z kozmetického priemyslu.V každej kozmetickej taštičke by mal byť dobrý hydratačný krém, make-up, líčka (alebo niečo na jemné kontúry), ktoré vieme využiť aj namiesto očných tieňov, špirála a aspoň lesk alebo rúž. Samozrejme kefa a hrebeň by tam tiež mali byť spolu so zrkadielkom,“ vymenovala. Jedným dychom doplnila, že základom krásneho mejkapu je zdravá, čistá a hydratovaná pokožka. „Vždy sa snažím pred líčením pleť dobre vyčistiť, zhydratovať a vyživiť. Aj keď je pokožka mladučká. Ale v zrelom veku potrebuje o to viac pozornosti. Čím je lepšia denná rutina ženy, tým vie byť make-up krajší a prirodzenejší. Rada používam pred líčením výživné anti-aging masky a ak je pokožka príliš suchá, púder použijem iba minimálne, aby si pleť zachovala svoju sviežosť,“ doplnila.

Sledujte ikonické Nákupné maniačky opäť od utorka každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!