Nové zadanie bude ako zo známej rozprávky: Súťažiace nebudú ani oblečené, ani nahé!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň. Tentoraz uvidíme novú štvoricu súťažiacich, ktorá bude svoje outfity skladať na novú tému. Zadanie, ktoré sa dozvedia od poroty, bude veľmi zaujímavé a poteší každú milovníčku módy!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Marta, Valentýna, Kristína a Nikola. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby získali čo najviac bodov nielen od svojich súperiek, ale aj od porotcov Mariána Hornyáka a Emy Fajnor. Práve oni im prezradia aj znenie tohtotýždňovej témy. A tá bude skutočne zaujímavá a veľmi módna! „Milé dámy, vítam vás do nového týždňa Nákupných maniačok. Teším sa, že ste sa rozhodli stať súčasťou našej módnej relácie. Keďže sa otepľuje, naše zvršky a vrstvy dávame dole, rozhodli sme sa pre vás pripraviť tému, ktorá bude obsahovať rôzne zaujímavé materiály,“ napovie Ema.

NM 24 - tema Priesvitne materialy Zdroj: TV JOJ

​Vzápätí Marián súťažiacim vysvetlí, čo bude ich úlohou. A tá síce nebude jednoduchá, no o to zaujímavejšie outfity môžu vzniknúť. „Vašou úlohou je do vašich outfitov zapracovať nejaký priesvitný materiál. To znamená, že budete hľadať kúsky, ktoré sú z meshov (sieťoviny), organzy, rôznych pletenín, aby ste ukázali čo najviac zo svojho tela. Nie priamo, samozrejme, trošku sofistikovane. Trošku budete zahalené, ale zároveň to budú veľmi vzdušné a priehľadné materiály. Nie je to úplne jednoduché, ale verím tomu, že sa vám podarí možno nájsť aspoň zaujímavé rukávy, ktoré budú z takýchto priesvitných materiálov. Zároveň sú tieto materiály ideálne na vrstvenie. To znamená, že nebudete len v niečom priesvitnom. Možno odvážnejšie aj áno, tie menej odvážne môžu vrstviť a vyskladať naozaj zaujímavý outfit vhodný do teplejších mesiacov. Verím tomu, že sa vám to podarí a užijete si túto módnu tému,“ povie Hornyák. Ako sa súťažiacim podarí popasovať s touto témou?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!