Marta si svojím vyberaným vkusom absolútne získala porotu: Z jej outfitov im padli sánky!

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň skladajú svoje outfity na tému Priesvitné materiály. A už v prvej časti bolo vidieť, že tento týždeň nebude núdza o zaujímavé módne stylingy – nielen súťažné, ale aj tie, ktoré predvedú naše dámy.

Ako prvá sa do obchodov vybrala súťažiaca Marta, no skôr než začala míňať 400-eurový rozpočet, nám ukázala svoj šatník a obľúbené outfity. Z vkusu, ktorý ryšavka odprezentovala, sánky padli nielen porote, ale zrejme aj mnohým diváčkam a milovníčkam módy. Jej stylingy boli totiž ako vystrihnuté z módnych editoriálov. „Musím povedať, že sa naozaj teším z toho osobného vkusu a štýlu, ktorý nám Marta ukazuje. Tento outfit je podľa mňa krásny Veľmi príjemná kombinácia romantického neutrálneho outfitu s elementom 3D kvetov. Doladené s jemnučkým nadýchaným svetríkom. Toto je pre mňa ako z módneho domu,“ povedala Ema o bielom outfite.

NM 24 - Marta Zdroj: TV JOJ

Porotu nadchol aj Martin druhý outfit, ktorý sa skladal z extravagantných vzorkovaných nohavíc, ktoré doplnila základným tričkom, klasickým sakom a zaujímavými doplnkami. „Veľmi netradičná farebná kombinácia, ktorá ale báječne funguje. Veľmi ma to baví. Tie nohavice sú super dostylované. Že nie sú len zavesené na Marte, ale je to domyslené. Naozaj presvedčivý outfit,“ nadchýnal sa Marián. Nuž, a nezaostával ani tretí styling. Kombinácia bielej košele, béžových menčestrových nohavíc so šiltovkou a gumákmi bola naozaj štýlová. „Nech mi niekto povie, že biela košeľa a béžové nohavice sú nuda. Po tomto outfite to nemôže povedať naozaj nikto,“ skonštatoval Marián. Podarí sa súperkam svojimi outfitmi prekonať pochvaly, ktoré dostala Marta?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!