Umelkyňa Nikola predvedie poriadne odvážny outfit: Dámy, vyšli by ste v tomto na ulicu?

Ako posledná bude tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať svoj outfit na tému Priesvitné materiály umelkyňa Nikola. Najskôr nám však ukáže svoj šatník a obľúbené outfity. Nuž, a jeden z nich bude poriadne odvážny!

Toto chce poriadnu guráž! Maliarka Nikola je milovníčkou módy a taktiež extravagancie, ktorú do svojich outfitov pravidelne pridáva. Výnimkou nebude ani jeden z jej obľúbených outfitov, ktoré ukáže v piatkovej časti Nákupných maniačok. Pred kamery sa postaví v naozaj úsporných legínach a tope, ktoré viac odhaľujú, než zakrývajú.Toto je môj prvý outfit, ktorý by som vám rada ukázala. Je veľmi extravagantný, je to také na hrane, ale rada ho nosím. Napríklad, na fashion week. Väčšinou ho využívam v zahraničí, než na Slovensku,“ vysvetlí Nikola.

NM 24 - Nikola odvazny outfit Zdroj: TV JOJ

​Takéto extravagantné kúsky ale treba vedieť nosiť a rozhodne sa nehodia pre každého. Tmavovláska predviedla, ako takýto komplet nosiť tak, aby nepôsobil vulgárne.Čo iné by sme mohli čakať pri prehliadke Nikoliných outfitov, ak nie priehľadné materiály. Máme tu v plnej paráde súčasnú verziu Cher. Aj keď nespieva, ale maľuje. Takto by to možno vyzeralo, aj keby pomaľovala svoje telo. Zaujímavý dizajnérsky kúsok v spolupráci so známou švédskou značkou. Veľmi dobre skombinované s čiernym sakom. Toto je naozaj chuťovka, presvedčivý outfit a bol by výborný aj na našu tému,“ zhodnotil Marián Hornyák. Ako sa bude Nikole dariť pri nákupoch na našu aktuálnu tému?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!