Marta sa zaradila medzi najštýlovejšie súťažiace: Porota bola z jej outfitu nadšená!

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň skladali svoje outfity na tému Priesvitné materiály. Niektorým sa to podarilo lepšie, iným horšie, no snažili sa všetky. Víťazkou sa stala ryšavka Marta, ktorú porota vychválila do nebies. Dokonca sa vyjadrili, že by na jej outfite nič nezmenili a tak sa zaradila medzi najštýlovejšie súťažiace, ktoré dostali minimálne od jedného porotcu plný počet bodov.

Že má právnička Marta módu v malíčku bolo vidieť hneď od prvého dňa. Jej šatník bol plný zaujímavých štýlových kúskov a výborné boli aj jej obľúbené outfity, ktoré predstavila. Nezaostávali ani stylingy, ktoré predvádzala v priebehu týždňa a tak sa dalo čakať, že aj splnenie témy zvládne, ako sa hovorí, ľavou zadnou. A tak aj bolo. Porota bola z jej outfitu nadšená. „Ty si ma milo prekvapila. Páči sa mi, že si dala taký moderný a ženský outfit. Páči sa mi, že si tam zakomponovala denim, ktorý je na jednej strane všedným materiálom. Každý to nosíme v bežné dni. Ale ty si to posunula na módnu úroveň. Super si pracovala s vrstvením – že máš tie biele silonky. Teraz je to taký trend, že rôzne kvetované a vzorované silonky sa vracajú. Donedávna to bolo brané ako ťažký nevkus, ale dnes sa s tým dá krásne pracovať. Tiež ťa chcem pochváliť za kreativitu, ktorá v tejto súťaži nie vždy vypáli tak, ako bola mierená. Ale tebe sa to naozaj podarilo. V podstate ti nemám čo vytknúť,“ povedala jej Ema Fajnor vo finále.

NM 24 - tema Priesvitne materialy finale Zdroj: TV JOJ

​Martu vychválil aj Marián Hornyák, ktorý jej outfit ohodnotil plným počtom bodov. „Ja budem pokračovať chválou. Je to naozaj vydarený a vyštylizovaný outfit. Nie je to prvoplánované, napriek tomu, že je poskladaný z basicových kúskov. Oceňujem farebnú kombináciu. Tŕpli sme, aby si do toho nenapchala čiernu, lebo to je veľmi obľúbená kombinácia. Že k denimu ženy veľmi rady dávajú čiernu a nie je to vôbec potrebné. A myslím si, že tomu denimu to až tak nesvedčí. Táto biela to krásne rozsvietila. Výborný košíkový tvar kabelky. Teraz v lete to bude veľkým trendom. Takže si priniesla aj veľmi súčasný moment toho celého. Ten náhrdelník takto asymetricky je úplne báječný. To sa mi na tom celom asi páči najviac. Baví ma na to sa pozerať,“ dodal. Milovníčku módy slovné hodnotenie od poroty nesmierne potešilo. Cítila som dojatie z toho, že mi nič nevytkli. Že povedali, že na tom outfite bolo veľa kusov, ktoré ich bavili. To ma najviac dojalo a potešilo,“ vysvetlila ryšavka, ktorá napokon aj aktuálny týždeň vyhrala.

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!