Štýlové kúsky na dobrý outfit nestačia: Takto pochováte aj to najkrajšie oblečenie!

Štýl a vkus sú individuálne záležitosti a sú otázkou subjektívneho pohľadu. V ikonickej relácii Nákupné maniačky to máme možnosť vidieť týždeň čo týždeň. Porotcovia naše súťažiace niekedy chvália, inokedy ich kritizujú. A my sa z jednotlivých postrehov môžeme len poučiť a na základe nich vylepšiť svoj štýl!

Mnohé dámy určite veľmi dôverne poznajú nasledovnú situáciu. V hlave si premyslíte nejaký outfit, a keď sa doňho oblečiete, zrazu vôbec nevyzerá tak dobre, ako ste si to predstavovali. Stať sa to môže bez ohľadu na to, či sú jednotlivé kúsky štýlové a trendové. Aj to najkrajšie oblečenie totiž dokáže v sekunde pochovať nesprávna kombinácia – strihov, materiálov či farieb. Na vlastné oči sme to mali možnosť vidieť, napríklad, na Veronikinom outfite v Nákupných maniačkach.

NM 24 - nevhodny styling Zdroj: TV JOJ

​Dokonalý dizajnérsky top ako vystrihnutý z prehliadkového móla totiž nastylovala veľmi nešťastne. „Musím povedať, že ma veľmi príjemne potešil top, ktorý naša súťažiaca zvolila. V kombinácii s tou burgundy kabelkou sa mi naozaj veľmi páči. Čo sa mi ale nepáči, je to pre mňa taký ten prípad toho outfitu pol na pol, že pekný top, pekná kabelka, ale ale už tie džínsy aj v kombinácii s tými bielymi bagandžami sú pre mňa takým prežitkom. Narážam práve na ten strih džínsov. Viem si predstaviť pre postavu našej súťažiacej určite niečo lichotivejšie. A tiež tie roztrhané elementy tam na mňa pôsobia rušivo. Myslím si, že ten kultivovaný módny elegantný top by si zaslúžil nejaký iný typ nohavíc,“ vysvetlila porotkyňa Ema Fajnor a Marián Hornyák len súhlasne prikyvoval.

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!