Súťažiace budú jasať od nadšenia: Nová téma v Maniačkach bude plná pohodlia a komfortu!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň a to s novou päticou súťažiacich, ktorá bude svoje outfity skladať na novú tému. Tá naše dámy nesmierne poteší, pretože v stylingoch by mala hrať prím pohodlnosť a komfort!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Saška, Gabika, Vanesa, Petra a Nicole. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby získali čo najviac bodov nielen od svojich súperiek, ale aj od porotcov Mariána Hornyáka a Emy Fajnor. Práve oni im prezradia aj znenie tohtotýždňovej témy, ktorá bude zaujímavá a dámy okamžite osloví. Vitajte, dámy. Čaká vás celkom zaujímavý týždeň s úplne originálnou témou, akú sme naozaj ešte neriešili,“ napovie Marián.

NM 24 - téma Letiskova stylovka Zdroj: TV JOJ

​Ema nielenže prezradí znenie témy, ale aj povie, ako si predstavujú súťažné outfity. „Výzvou tohto týždňa bude: Letisková štýlovka. Bude to týždeň, v ktorom naozaj budú vítané komfortné materiály, rôzne teplákové súpravy, tenisky. Ihličky a malé kabelky môžete nechať možno v príručnej batožine. Môžete mať teda príručné batožiny, rôzne kufre a cestovné tašky, ale poprosíme vás, aby ste sa držali vo štandardizovanom veľkostnom rámci do lietadla. Taktiež vás chceme nasmerovať v rámci vašich outfitov – aby to boli nekrčivé materiály. Samozrejme, aby ste boli štýlové, módne a nezabudli ani na zaujímavé doplnky,“ podotkne porotkyňa. Ako sa súťažiace popasujú s touto témou?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!