Saškin šatník porotu nepotešil: Šperkovnica ako skrinka hrôzy a doplnky hneď spáliť!

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň skladajú svoje outfity na tému Letisková štýlovka. Ako prvá šla nakupovať Saška, no najskôr nám predstavila svoj šatník. Nuž, a to čo sme v ňom mali možnosť vidieť, porotu veľmi sklamalo. Ema dokonca jej šperkovnicu nazvala skrinkou hrôzy.

Súťažiaca Saška v Maniačkach prezradila, že preferuje pohodlnú módu, čomu zodpovedá aj jej šatník, ktorý nám ukázala. Absentujú v ňom elegantné kúsky i topánky na podpätku a keďže nemá rada kabelky, tak ani tie neboli zastúpené vo veľkom. Výnimočná nebola ani bižutéria, ktorú predstavila. Na tom všetkom by nebolo nič zlé, pretože aj móda plná komfortu môže vyzerať veľmi dobre a štýlovo. To však podľa slov poroty nebol tento prípad. „Táto bižutéria zodpovedá naozaj veľmi veľmi veľmi nadnesene povedané šperkovnici…“ začal Marián. „Deväťročného dievčatka,“ doplnila ho Ema.Ja som chcel povedať 6 až 7- ročného dievčaťa,“ dodal porotca. „Tak ako je niečo Pandorina skrinka, tak toto je skrinka hrôzy. Pretože toto vyzerá ako, keď si dieťa robí pokladík a zbiera rôzne poodpadávané prívesky. Toto naozaj si nemyslím, že je bižutéria alebo šperky pre dospelú ženu. Myslím, že určite si zaslúžiš niečo krajšie a dôstojnejšie najmä,“ podotkla Fajnor.

​Lepšie neskončilo ani hodnotenie jej topánok. Pri pohľade na tento stolík mám naozaj chuť iba zobrať vrece, Marián by mi ho pridržal a takto by sme to všetko zhrnuli a rituálne by sme to módne spálili. A šli by sme s našou súťažiacou nakupovať,“ skonštatovala Ema. Porota podobne hodnotila aj obľúbené outfity súťažiacej, ktoré neboli vhodne skombinované a doladené. Nuž, a aj napriek tomu, že Saške robia problém správne kombinácie oblečenia a doplnkov, za svoj súťažný outfit dostala od súperiek pomerne veľa bodov. Ako tému zvládnu ďalšie súťažiace?

NM 24 - Saskin satnik Zdroj: TV JOJ

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!