Nové zadanie bude pre maniačky poriadna výzva: Vyzerá jednoducho, no môže ich potrápiť!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň a to s novou päticou súťažiacich, ktorá bude svoje outfity skladať na novú tému. Tá väčšina súťažiacich nesmierne poteší, no rozhodne nebude taká ľahká, ako sa bude zdať!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Laura, Elena, Jana, Soňa a Barbora. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby získali čo najviac bodov nielen od svojich súperiek, ale aj od porotcov Mariána Hornyáka a Emy Fajnor. Práve oni im prezradia aj znenie tohtotýždňovej témy, ktorá bude na prvé počutie znieť jednoducho, no súťažiace môže potrápiť. „Zdravím vás, dámy. Veľmi sa teším, že ste nabrali odvahu prísť do našej módnej relácie. My sme si tentokrát s Mariánom pre vás pripravili tému, ktorá znie: Biela farba na denné nosenie. Možno vidíme bielu farbu často iba v lete alebo iba na nevestách, ale my sme vám chceli dať takúto výzvu, aby ste sa s tou bielou, obyčajnou základnou farbou, naozaj vyhrali,“ začne Ema Fajnor.

​Marián Hornyák ako obvykle vysvetlí, ako si predstavujú finálne outfity. „Samozrejme, nebude to až také ľahké, ako to znie. Biela farba je síce skvelou farbou na kombinácie, ale keď má zahrať prím a nechcete vyzerať ako nevesty, tak sa budete musieť trošku potrápiť. Ako to dosiahnete? Je to hlavne kombináciou rôznych materiálov, aby ste nezostali také mdlé a zliate v jednom materiáli. Rôzne štruktúry, vzory, možno nejaké potlače, 3D efekty. Tú bielu musíte rozohrať. Môžete ju trošku rozohrať aj v odtieňoch. To znamená – neočakávame len svietivo biele outfity, ale pokojne to môže byť aj of white a celá škála, ktorú biela farba ponúka. Držím vám palce a teším sa na bielu na každý deň,“ povie porotca. Ako sa súťažiacim podarí s touto témou popasovať?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!